Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4896615 www.bgdnes.bg

Ивайло и Кеца пак заедно

Снимки: "БЪЛГАРИЯ ДНЕС"

Двамата още делят общ покрив, не са се разделяли

Естрадната звезда Васил Найденов и импресариото му Ивайло Манолов все още делят общ покрив, видяха топпапараците на "България Днес". Напоследък излязоха публикации, че двамата са се разделили, а изпълнителят е приютил по-млад мъж, но това се оказа измислица.


Васко и Ивайло продължават да живеят заедно и дори наскоро без много шум отбелязаха 50-годишнината на Ивайло. Импресариото на Кеца чукна златния юбилей на 18 юли. Тихо, скромно и спокойничко минал празникът, разкриха пред "България Днес" близки до звездната двойка.

Реклама


Една от причините била, че Васко е с 15 години по-възрастен от Ивайло и на 3 септември също има юбилей, като ще навърши 65 години. Купоните и празненствата не му били силата и предпочитал уединението вкъщи. Затова и не поемал много ангажименти, а предпочитал да работи усилено най-вече по празници срещу солиден хонорар.


Основните проблеми между двамата били два. Първият е с прословутите закъснения на Кеца за концерти. Години наред Ивайло бере ядове заради характера на естрадната легенда, който "подтиквал" Найденов да пристига с час-два по-късно от уречените часове за мероприятия.


Другият конфликт бил заради цигарите, които приятелят на певеца пуши постоянно. Както и чашката, която импресариото започнал все по-често да надига покрай съвместния им личен и професионален живот.
Двамата могат често да бъдат забелязани в Южния парк в квартал "Иван Вазов", където живеят. Тъй като нямат много ангажименти, те не обичат да излизат надалеч често.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама