Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4896682 www.bgdnes.bg

Мис Силикон Габриела Попова: Приключих с футболистите

Перничанката Габриела Попова спечели конкурса "Мис Силикон 2015". Надпреварата беше повече от оспорвана и предизвика неочакван интерес. Седмици преди финала тръгнаха слухове, че победителката е предварително известна. Пред "България Днес" Габриела разкрива повече за конкурса. Преди време тя се забърка в сексскандал с футболиста на ЦСКА Антон Карачанаков, като двамата си разменяха публично обиди и обвинения. Какво мисли за футболистите и има ли сериозен приятел, Габриела разкрива пред вестника.


- Здравейте, Габриела, очаквахте ли да спечелите първото място в конкурса "Мис Силикон"? Според слуховете той е бил предварително нагласен.
- След като спечелих надпреварата, очевидно не е нагласен. Моето име дори не беше спрягано за победителка. Останах изненадана, че именно аз съм първа. Други момичета също заслужаваха, имаше наистина красиви претендентки. Интриги на подобни конкурси има винаги. Каквото и да говорят, мен не ме интересува. В крайна сметка аз съм Мис Силикон. Мисля, че титлата е заслужена, и ще я нося с гордост.
- Защо в последните години титлата "Мис Силикон" стана толкова привлекателна за младите момичета?
- Това не е конкурс просто за момиче с най-много силикон. Имахме и благотворителна кауза и се радвам, че успяхме да помогнем. Идеята беше да се помогне на хора, които имат нужда от пластични операции, но не могат да си ги позволят. Не знам с каква цел се записват останалите, но за мен освен приключение беше и шанс да помогна. Към самия конкурс винаги има интерес, защото участват млади, хубави момичета. Нормално е да се коментира, да има клюки, да се пускат различни слухове за момичетата. Мен това не ме притеснява, нека си говорят.
- Дарихте цялата си награда от 6000 лева, защо го направихте?
- Наградата от конкурса беше ваучер за естетични корекции на стойност 3000 евро. Прецених, че на мен не ми трябва. Имам операция на гърдите и хиалурон в устните. Други интервенции не са ми необходими. По-добре да отидат в помощ на някоя жена, която наистина се нуждае от тях - претърпяла е, да кажем, злополука и наистина има нужда от подобна естетична операция. Не съм привърженик на излишното обезобразяване, на което се подлагат много момичета. Затова и тази награда не ми трябва. Каквото съм искала, съм променила. От друго нямам нужда. На 24 години съм, не бих прекалила излишно.
- Какво мислите за родителите, които подаряват на децата си силикон за абитуриентския бал?
- Не съм против, ако по този начин момичето се чувства добре. Ако имаш комплекси и искаш да промениш нещо, по-добре го направи. Иначе само се измъчваш. Дали ще е на 18 години, или на 22, няма разлика. Медицината е напреднала, правят все по-добри операции за поставяне на силикон в гърдите. Дори на родили жени не пречи.
- С какво мечтаете да се занимавате в бъдеще?
- В момента съм студентка в Нов български университет, специалност "Икономика". Бих се развивала в специалността си, но все още нямам конкретни планове.
- Мислите ли, че силиконките са подценявани момичета?
- Силиконът няма общо с образованието. Има много успели жени, които имат интервенции по себе си. Правят го, за да се чувстват по-добре и да се харесват. Независимо от сферата, в която се развиват.
- Лукс или необходимост е силиконът в днешно време?
- Мисля, че е въпрос на личен избор. Не е недостъпно удоволствие, стига да го поискаш.
- Вие кога си сложихте силикон?
- Преди година и половина. Тогава почувствах, че искам. Преди това съм печелила "Бест еротик модел", но без да имам корекции. Просто сега му дойде времето и реших да го направя.
- Появи се информация, че нямате само една пластична операция, а всичко по вас е тунинговано. Това вярно ли е?
- Категорично не е вярно. Това са някакви интриги срещу мен.
- Преди няколко години се забъркахте в скандал с футболиста на ЦСКА Антон Карачанаков. След като разкрихте за отношенията си, той ви отправи заплахи да мълчите. В какви отношения сте в момента?
- В момента не поддържаме никакви отношения. Мисля, че това беше детинско изпълнение. И двамата бяхме на по 19 години тогава. Малко излишни реплики казахме и двамата. Всичко отдавна е приключено и забравено. Не се чуваме, но не храня негативни чувства към него.
- Имали ли сте връзка с други футболисти?
- Не, приключих с футболистите отдавна.
- Имате ли си приятел в момента?
- Не съм обвързана. Напълно сама и свободна съм.
- Преди дни гостувахте в "Шоуто на Слави". Дори го подканихте да ви пипне силикона. Харесва ли ви като мъж?
- Определено Слави Трифонов не е мой тип. Все пак е и много по-възрастен от мен. Не си падам по такива мъже. Както казах, съм на 24 години, не мога да съм с някой, който ми е като баща. 6-7 години разлика е нормално, но не повече. Иначе Слави е страхотен професионалист и повечето неща пред камерите бяха само шоу. Той самият знае как да се държи, аз също. Но нищо повече.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама