Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4909885 www.bgdnes.bg

Август Попов дебелее на морето

Лятото не се отразява положително на един от създателите на студентското предаване "Ку-ку" - Август Попов, видя "България Днес". Актьорът доста се е поотпуснал, а тялото му мощно се разля по плажа, когато той се разположи до своята хубава половинка Ани.

Преди време самият Попов сподели, че се е отдал на спокоен живот, който доста му пасва. Понастоящем той се занимава със своя ресторант и продава прясно изпечени пържоли. Явно обаче Август доста често си похапва от пресните късчета месо, както може да се види на снимките. Коремът му се конкурира успешно с този на друг известен комик - Любо Нейков, че дори го и задминава със сериозна преднина. Тениската се бе опънала доста свирепо кръста на Попов, като той не стана нито веднъж от мястото си, докато останалите членове от компанията му постоянно кръжаха около него или плуваха в морето.
Актьорът се бе отдал на спокойно пушене и пиене на газирани питиета и ментичка, докато си играеше на примък и отмък на удобното място под сламения чадър.
Половинката на комика и настоящ бизнесмен, която е сестра на топспринтьорката Ивет Лалова – Ани, се бе излегнала удобно на стол тип барбарон до Попов. В момента, в който жена му си тръгна, руса мадама изскочи от морето, дойде до Август Попов и се настани директно до него. Двамата си поговориха, като блондинката настоятелно ровеше из телефона си. Забелязал веселбата, към тях се приближи и друг член на компанията, на когото му отне известно време да си пооправи банския.

В интервю наскоро Август Попов сподели, че в свободното си време обича да пише и стихове за песни, като се надява някой ден те да видят бял свят. Откакто спря да се занимава с актьорство, той се лута между различни видове бизнес. През 2013 г. бе обявено, че продават на търг пиано бара му в Банско заради неизплатен кредит. След като се отказа от заведението, Попов реши да започне да патентова изобретения и иновации, сред които бе и революционна пица, която е във форма на фуния и прилича на дюнер. След като натрупа нови дългове, се заговори, че Ивет Лалова му помогнала финансово, за да се стабилизира.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама