Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4919747 www.bgdnes.bg

Езици и цици в жегата

Грамадни цомби показа известната от Инстаграм сексбомба Шарлот Маккини.
Манекенката успя да прикове вниманието към себе си за пореден път, като изложи на показ пищните си форми. Естествено, банският на 22-годишната Шарлот е прекалено малък, за да прикрие огромния й бюст, но това по никакъв начин не притесни нея и мъжете на плажа в Малибу.


Мадамата прекара следобеда в компанията на гаджето си - актьора Стивън Дорф, който е по-дърт от нея с 20 години. Той е известен с ролите си в най-бруталните филми на ужасите. Двамата поляха почивката си с огромно количество коктейли. Явно добре подпийнала, Шарлот започна палаво да се попипва и да облизва пръсти. Папараците не пропуснаха интимните сцени на сексапилната гърла и снимките лъснаха във всички американски таблоиди.


Завистливи девойки веднага отбелязват в коментарите, че задникът на знойната Маккини е целият в целулит.
Станалата известна като последното "бургер момиче" от Супер бол 2015- Шарлот, не за първи път показва голотии. Провокативни снимки изтекоха в интернет пространството по-рано тази година. На еротичната фотосесия, която манекенката сама си е направила, се вижда ясно, естествено, голямата й гръд. "Това е хакерска атака, сигурна съм, че зад нея стои завистлива жена" - коментира тогава Маккинли.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама