Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4919876 www.bgdnes.bg

Ваня Червенкова се стопи Бизнес дамата и Ивана се състезават по слабеене

Бизнес дамата Ваня Червенкова е неузнаваема, видя "България Днес".
Червенкова е свалила минимум 30 килограма от пролетта насам и продължава да се топи.
Диетата на бизнес дамата, наричана още докторската диета, нашумя много след невероятния успех, който Ваня пожъна с нея. Самата Червенкова спечели стотици последователи, готови да й се доверят напълно по пътя към добрата фигура.
"Има много млади момичета, които ми пишат, следват ме, изпробват моята диета и вече ефектът е налице. С много спорт и правилно хранене всичко се постига" - сподели преди време устатата бивша брадърка пред "България Днес".
Червенкова не е единствената закръглена дама, която успя да влезе във форма за отрицателно кратък период от време. Фолкпевицата Ивана също се втали значително и с неимоверни усилия отказа много от кулинарните изкушения, които поглъщаше години наред.
Както "България Днес" първи писа, изпълнителката на "Шампанско и сълзи" се е доверила безрезервно на проф. д-р Мермерски, с чиято помощ се е простила с голяма част от излишните тлъстинки.
Ивана и Червенкова, които многократно са спрягани за двойнички от злите езици, в момента са тема номер едно във форумите и тече разпален спор за това коя изглежда по-добре и е свалила повече килограми.
Засега бизнес дамата държи първото място, но има сериозна заплаха в лицето на фолкаджийката, която е решила, че няма да се предаде, преди да заприлича на фиданка.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама