Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4929995 www.bgdnes.bg

С дупе на челото

Комплексирани девойки разбраха какво значи лицето им да се превърне в окръглено дупе. Стайлингът е провокиран от американската звезда Кендъл Дженър, по-известна като една от сестрите на Ким Кардашиян. Красавицата пуска в профила си снимка, облечена в бяла рокля. Кендъл е разпиляла кичури коса по пода, нежно оформени като сърца. Снимката събира рекордните 2,9 милиона харесвания и бие досегашния рекорд на кадъра от сватбата на Ким и Кание Уест, който е с 2 473 754 лайка.


Южнокорейските сърцати дупета по челата на последователките на госпожица Дженър едва ли ще успеят да съберат толкова почитатели. Засега със сигурност дупетата на челата са рекордьори по подигравателни коментари за най-новата мода, заляла южнокорейските тийнейджърки. В желанието си да не изостават от тенденциите подрастващите гърли изгарят косите си с маши и изпръскват върху тях тонове лак. С леко прищипване с пръсти оформят уж сърце в средата на челото си. За нещастие сърцето прилича по-скоро на нарисуван задник.

Реклама


След като направят трудоемката прическа, грозноватите момичета задължително публикуват селфита с безумния си вид в профилите си в социалните мрежи. По броя на харесванията, които събират, става ясно, че абсурдният стайлинг навлиза с пълна сила в ежедневието на жените от Южна Корея. Все повече фризьорски салони в столицата Сеул започват да предлагат промоционални пакети за оформяне и поддръжка на "прическа тип сърце".


"Младите момичета трябва да разберат, че ако не щадят косата си, като нищо ще им опада. Ако продължително време горят с маша бретона си и го пръскат непрекъснато с непрофесионални спрейове, накрая няма да остане и един косъм на теметата им" - разказва фризьорка, която предлага услугата "оформяне на сърце" в салона си.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама