Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4930304 www.bgdnes.bg

Бащата на Божинов: Потресен съм от гей гаврата с Валери. Това е долна манипулация

"Потресен съм от гей скандала с Валери. Не съм гледал самото предаване, но ми казаха какво се е случило и в каква грозна история е било замесено името на сина ми. Това е поредната медийна манипулация и лъжа" - това заяви пред "България Днес" вторият баща на Валери Божинов - футболният треньор Сашо Ангелов, по повод гей скандала, в който синът му бе забъркан.

ВНИМАНИЕ, ЧИТАТЕЛИ! Още подробности четете само в печатното издание на вестник "България Днес". 

Новият сезон на риалити формата "Биг брадър" разбуни духовете още с първия си епизод, като един от най-скандалните участници в шоуто - хомосексуалистът Кристиян Стойков, заяви, че е имал сексуални взаимоотношения с Валери и разкри подробности около интимните им преживявания.


"Спал съм с много известни хора - Валери Божинов, който е доста палав в леглото и му е много голям. И с Китаеца съм бил" - без свян хвърли бомбата Стойков в ефира на Нова. 21-годишният Кристиян, който родом е от село Жернов, но се представя като модел в Холандия, се закани да разкрие още пикантни подробности около сексуалните си подвизи с известни българи в къщата на Големия брат.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама