Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4940686 www.bgdnes.bg

Атанас Месечков: От къщата не ме пуснаха да погреба дядо! Срещу добра сума влизам отново в „Биг брадър“

Кой е той

Атанас Месечков е един от най-добрите талантливи и млади български танцьори и хореографи. Роден в София, завършил моден дизайн на текстилно облекло, както и танцов театър. Той е от хората, които се развиват повече от успешно в страната си и извън нея. Спомняте си го от телевизионния екран с участието му в танцовите предавания "Денсинг старс", "ВИП денс", "Байландо" и "ВИП брадър". Наско е представял България на множество турнири зад граница. Става шампион на България по латиноамерикански танци за 2006 година, четири пъти вицешампион на България.


Ръководя фирма за циментови изделия
Искам да танцувам с Дженифър Лопес
С новото ми гадже се напасваме

Ина Илиева

- Наско, отскоро поддържате свой личен блог, в който споделяте разговорите си с известни български личности. Как дойде идеята за него? Какво ви подтикна да го създадете?
 - Радвам се, че първият въпрос е свързан точно с идеята за моя личен блог. Ако трябва да бъда искрен с вас, имам много идеи и неща, които искам да направя чрез личния ми сайт www.mesechkov.com. Идеята за този блог ми хрумна спонтанно, като един ден си казах - всеки ден общувам с толкова много приятели, които са в медийното пространство, защо не покажа хубавите им страни чрез моя сайт и блог. Благодарен съм на всички близки приятели, включили се в това предизвикателство за мен . Разбира се, има и такива които са толкова големи "звезди", че дори не поискаха да откажат, а замълчаха на моята покана, но за тях е пълно във всички жълти вестници.
- Имате школа, в която преподавате танци и на възрастни, и на деца. С коя възрастова група ви доставя по-голямо удоволствие да работите?
- Не мога да деля нито хората, нито групите си за танци. Във всяка една от групите си давам максимума от себе си и оставям следа от живота си у тези хора. И двете групи ми носят различни емоции и вдъхновения. Обожавам работата си и съм щастлив, че хората ме посрещат с тази топлота . Децата са едно от най-важните неща на тази земя и те са вдъхновението ми и жаждата за живот .
- Храните се здравословно, тренирате, изглеждаш перфектно. Тези ограничения, които си налагате, омръзват ли понякога?
- Когато създадеш правилния режим за собственото си тяло, започваш да го следваш и спираш да мислиш за това дали е правилно или не, просто градиш пътя си и следваш нишката му, без да я прекъсваш, защото веднъж скъсаш ли конеца, много трудно може да го съединиш. Не, нищо от живота ми не ми омръзва и с всичко хубаво съм свикнал и изградил така, че да е удобно за мен самия.
- Неведнъж сте споделяли, че танците са вашият живот. Мислили ли сте с какво друго може да се занимавате след време?
- Да, танците са моят живот, но аз съм споделял многократно, че съм управител в семейната фирма за строителни материали и собствено производство на циментови изделия. Колкото и да е различно от танците ми, се налага всеки ден да се сблъсквам с нещата от бизнеса - било то административни, държавни или чисто клиентски. Не се оплаквам, защото това е бизнес, който през годините издържа цялото ни семейство, смятам и занапред да го задържим на пазара и да успеем да оставим това наследство и на нашите деца с брат ми.
- С коя световноизвестна личност бихте искали да танцувате?
- Досега не съм се замислял върху този въпрос, но определено, ако имам възможност, бих изтанцувал един танц с две певици - Дженифър Лопес и невероятния френски глас Shy'm.
- Вашата близка приятелка - актрисата Вили Марковска, отскоро провежда курсове по йога. Вие включихте ли се?
- Вили още не е започнала, както и аз. Определено бих посетил курсовете на Вили. Зная, че тя е професионалист и ще ме отведе в един друг невероятен и красив свят. Определено от септември ще намеря време и за това.
- Съвсем наскоро стартира новият сезон на риалити шоуто "Биг брадър". Още след първия епизод започнаха скандалите и интригите. Следите ли предаването и какво е мнението ви за участниците в него?
- Нямам физическата възможност да следя какъвто и да било риалити формат, излъчващ се по нашата телевизия. Мернах едно око над кастинга на „Биг брадър“, не съм очарован от интелекта и целите на участниците, но определено искам да запазя мнението за себе си, така е колегиално.
- Миналата година бяхте част от формата "ВИП брадър". С какви спомени сте от престоя си в къщата? Съжалявате ли за нещо, случило се там?
- Изкарах едни много интересни два месеца от живота си. Запознах се отблизо с хора, с които сме били само по партита, участия и купони. Определено има хора, които ми останаха близки, и такива, които никога няма да допусна близо до себе си. Не съжалявам за това участие и смятам, че в живота ми всяко случило се нещо е трябвало да бъде така. Съжалявам само, че не успях да кажа последно "обичам те" на дядо си. За съжаление, когато ме изведоха за един ден от къщата, бе твърде късно!
- Бихте ли взели отново участие в шоуто на Големия брат? Например във формата "Ол старс"?
- Въпросът е много сложен, на първо четене може би отговорът ми би бил "не" и това е просто защото смятам, че няма какво друго да се случи с мен там. Аз бях себе си и показах това, което съм и аз и не е нужно да натрапвам на хората своето присъствие повече. От друга страна, всичко си има цена, ако е достатъчно висока, може и да помисля над въпроса. На този етап отговорът ми е „не“.
- След участието ви в предаването в медиите се появиха какви ли не клюки по ваш адрес. Кое ви засегна най-много?
- Аз имам чувството, че някакви хора спят, сънуват и сутринта съчиняват небивалици. Аз скоро бях написал, че единственото, което те извършват, е да ме правят по-известен и нищо друго. Нито могат да ме наранят, нито могат да вземат таланта ми, с който печеля на хората сърцата. Всичко при жълтурковците е опорочено и хората само и единствено се забавляват с тях, но нямат и капка доверие към тях!
- Ще ви видим ли отново на сцената на "Денсинг старс"? Вие сте сред любимците на зрителите от години насам.
- Това не мога да кажа на този етап. Всичко зависи от продуцентите, с които работим прекрасно през годините. Успях за всички сезони на танцови формати в България да докажа себе си и професионализма си. Оттук нататък всичко зависи от това дали и как ще се договорим за моето евентуално участие. Още е рано да отстъпвам от паркета, има какво още да покажа. Най-важното нещо за мен е, че когато седна пред къщата ми в двора и отпускам тялото си и съзнанието си, и знам колко много съм оставил като следа след себе си, това е блаженство.
- Намерихте ли своята половинка и какво търсите в една жена?
- В момента имам приятелка, за голяма изненада на повечето хора сме толкова различни и луди, че всички се питат това докъде ще стигне. Аз съм на мнение, че времето ще покаже дали аз и тя сме един за друг. На този етап още се напасват характерите ни, но определено се чувстваме добре, когато сме заедно.
- Споделяли сте, че искате деца. Кои са първите неща, на които ще ги учите?
- Първото нещо е да бъдат възпитани, добри и състрадателни хора. Това са нещата, които аз изпълнявам в живота си и ще искам от тях неотлъчно да вземат моя пример. Не мога да се побирам в кожа си, като всеки ден се сблъсквам с невъзпитание и арогантно поведение у хората - било то млади или стари.
- С кой свой успех се гордеете най-много до този момент?
- Не знам дали се гордея толкова с успех, колкото съм горд със семейството си. Обожавам майка си, брат си и моята племенница. Живея и се събуждам невероятно щастлив от факта, че съм сред тези хора. И все пак да отговоря конкретно на въпроса ви - гордея се с това, че успях да съхраня себе си и да защитя шампионската титла за България и Балканите!
- Какво си пожелавате занапред? Какво още искате да постигнете? Още титли?
- Пожелавам си предимно да бъда здрав, това е най-важното нещо, на второ място ще сложа и това да съм безкрайно щастлив и усмихнат. Оттук нататък знам, че ми предстоят само хубави моменти, изживявания и много нови постижения. Няма да определяме какво точно, защото съдбата си знае работата: Имам собствена вяра, която не ми дава да споделя желанията си и мечтите си.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама