Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/5031073 www.bgdnes.bg

Ванката слугува на Слави

За личен слуга ползва Слави Трифонов реквизитора на шоуто си - Ванката. Колоритният образ от екрана изпълнява всички нареждания на шефа си, уловиха го папараците на "България Днес". Довереният човек на Дългия устремено напусна офиса на Би Ти Ви преди няколко дни и се отправи към намиращ се наблизо магазин. Там Ванката прекара близо половин час, за да избере внимателно плодове на Слави.
"Искам най-хубавите, че са за шефа", предупреди той продавачката.


Така внимателно двамата избираха всяка мандарина поотделно, за да са сигурни, че някоя развалена няма да попадне в устата на Трифонов. Ванката взе няколко килограма най-различни плодове и с пълни пликове се отправи обратно към офиса.
Според хора от екипа Иван Атанасов редовно изпълнявал най-различни услуги на Слави. Водещият го използвал да му свърши лична работа и го товарил с още куп задачи, които не влизат в задълженията му.
Въпреки това Ванката е много благодарен на Слави за работата, която му е намерил, и му е верен до гроб. Неслучайно Ванката се оказа един от малкото, които останаха с Дългия от началото на кариерата му до наши дни.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама