Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/5140185 www.bgdnes.bg

Любо Нейков гази закона Актьорът джитка с перденца на прозорците

Без никакво уважение към закона по пътищата се подвизава актьорът и продуцент Любо Нейков. Той е сложил претенциозни черни перденца на прозорците на луксозния си джип, което е напълно забранено. Това не притеснява Нейков, който съвсем спокойно си джитка със скъпото возило из София, сякаш е Тодор Живков или някой държавен глава. Въпреки че вече няколко пъти е предупреждаван за тях, Нейков все още ги пуска, когато се вози със семейството си. Актьорът се опитва всячески да запази личното си пространство извън обсега на околния свят и клюкарите и ревниво пази близките си. Преди време, пак без да има право, актьорът се беше сдобил и с полицейски пропуск, който държеше на предния си прозорец, за да не го закачат ченгетата.


Освен завески пълничкият Неков е монтирал на предното си стъкло и камера. Той твърдял, че с нея наблюдава движението около себе си. Още по-голямо впечатление прави странното табло до камерата, което много напомня на телевизор или малък компютър.
Топпапараците на "България Днес" хванаха Нейков по време на една от всекидневните му срещи със сътрудника му Евтим Милошев. От фотосите ясно се вижда, че актьорът е напрегнат и назидателно размахва пръст пред лицето на Милошев.
Нейков пристигна със супер скъпото си возило и както винаги в компанията на шофьора си. За лъскавия джип продуцентът на "Комиците" и "Столичани в повече" се е изръсил колосалните 80 хил. лв. Именно поради тази причина Любо предпочита да се довери на професионален шофьор из разбитите улици на столицата, вместо да си къса нервите, шофирайки сам.
След като поспориха известно време, Любо и Милошев се отправиха заедно към поредната бизнес среща, с видимо раздразнение един от друг.
Напрегнатото изражение върху лицето на Нейков е от факта, че той е започнал поредната борба за оцеляването на шоуто "Комиците", издават хора от екипа.
Нейков и Евтим Милошев отново са в паника за бъдещето на комедийното шоу, което все още е неясно. В края на летния сезон те успяха да извоюват предаването да се излъчва до Нова година. Ето защо двамата вече са почнали да тичат по преговори с шефовете на Би Ти Ви, надявайки се да спасят шоуто поне за идната 2016 г.
След като изгубиха голяма част от предаванията си през последната година, Нейков и Милошев сериозно са притеснени за продуцентската си компания "Дрийм тийм", която допреди няколко месеца беше пред фалит.
Страхувайки се за рейтинга на "Комиците", който през миналия сезон беше рекордно нисък, актьорът внесе някои промени в концепцията на шоуто. Въпреки това предаването все още губи зрители най-вече заради късния час, в който се излъчва.
Всяка година Нейков трепери за бъдещето на бизнеса си, но до този момент винаги е успявал да спаси предаването си от окончателния крах. Съвсем скоро ще стане ясно дали и сега актьорът е успял да избегне фалита, или ще търси нови начини за оцеляване.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама