Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/5210429 www.bgdnes.bg

Деси Слава гони Рени по килограми

Певачката явно е прекалила с манджите по празниците 

Една от най-сексапилните чалгаджийки в миналото - Деси Слава, лъха на преяждане.
Последствията от безумното коледно угаждане са толкова видими, че чак човек да се притесни дали всичко е наред с певачката.
Деси Слава започва доста "тежко" 2016 г., видяха на живо нейните почитатели. Деси Слава и Галена изнесоха общо участие за настъпването на новата година в култово нощно заведение, но ефектът беше не "уау", а "грух"...


Първа на сцената изскочи Галена в тясна кожена рокля, нагримирана и нафризирана солидно. След като изпя няколко попфолк хита, към нея се присъедини Деси Слава. Първоначално никой в тъмната дискотека не я позна, тъй като русата изпълнителка мязаше повече на пълничка фенка на Галена, а не на нейна колежка и даже "учителка".
Деси Слава така бе прекалила с баниците, питките, сармите и пържолите, че се наложи да спасява положението с торбести дрехи.


Вместо да заголи бедро и да огъне секси коремче като в миналото, този път тя заложи на развлечена карирана риза поне с няколко номера по-голяма от обичайното. И все пак номерът не мина - иначе големите гърди на певачката изобщо не се открояваха заради наднорменото й тегло.
Надолу положението не е по-различно - евтини торбести дънки. Нагоре картинката е плачевна - двойна гуша, изпънати жили, бръчки, торбички под очите, тежък грим, безформена прическа...
Феновете даже не можаха да оплюят Деси Слава, толкова жал им стана!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама