Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/5216002 www.bgdnes.bg

Фолкзвездата Фики: Не живея с Преслава!

"Не живее с Преслава, а с родителите си. Да, има собствен апартамент, но ходи там само когато иска да остане сам." Това споделиха пред "България Днес" приятели до фолкзвездата Фики, потресени от клюките по негов адрес от колежки, че двамата с бюст номер едно във фолка, освен че са гаджета, вече и живеят заедно. Мълвата, че след като направили хитовия дует с Преслава "С теб или с никой", двамата вече не били само колеги, плъзна в гилдията съвсем неоснователно.

"Постоянно ме свързват с всички красиви жени. Факт е обаче, че в момента само работата ми е важна. Най-много се радвам, когато съм със семейството си. Сега сме на почивка в Банско да караме ски и сме щастливи", обясни още фолкзвездата.
Заради дискова херния, която го измъчи в началото на есента, Тони Стораро не се включва активно в семейното състезание по спускане, кара по-леко и набляга на топлите напитки в заведенията около пистата, радвайки се на децата си.

Освен със ски, Фики активно се занимава и с фитнес и бокс, като се е зарекъл, че до месец ще влезе в топформа. Той не пропуска да потренира всеки ден и спазва строг хранителен режим.
И двамата с баща му са активни в Инстаграм, където качват снимки - Фики на напращелите му мускули, баща му - от пистата, а пощурелите фенки ги лайкват повече от хиляди пъти.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама