Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/5217676 www.bgdnes.bg

"Папараци" по-гледано от шоуто на Дългия, сочат даните

"Шоуто на Слави" продължава да губи позиции, показват най-новите данни за телевизионния рейтинг у нас през ноември. Статистиката е дело на пийпълметричната агенция "Нилсен Адмосфер".
Най-забавното е, че Николета Лозанова и нейното таблоидно предаване "Папараци" е на 17-о място със 7,75% рейтинг, а "Шоуто на Слави" е чак на 21-во място. Предаването регистрира нов спад - през октомври е било на 20-а позиция.
Това се дължи на факта, че Дългия се подвизава на екрана от много дълго време и вече се е поизтъркал и омръзнал. В същото време това дълголетие е без прецедент у нас, категорини са тв специалистите."Детска Евровизия 2015" е неприятната изненада в ноемврийската класация. Малките таланти изобщо не са успели да съберат зрителския интерес и са на 24-та от общо 25 позиции.
За предпоследния месец на 2015 г. на първите две места непоклатимо седят турските сериали "Твоят мой живот" и "Завръщане", които се излъчват по Би Ти Ви. Драматичните поредици събират по 16-17% рейтинг и дял към 35-36%. Солидна преднина пред централната емисия на новините на Би Ти Ви, които са на трето място с малко над 14% рейтинг.
На четвърто място отново са новините на Би Ти Ви, но това е извънредната емисия на 15 ноември, когато група ислямски терористи избиха десетки невинни и раниха стотици в Париж. Атаката срещу цивилизацията в сърцето на Европа събра 14,3% рейтинг, което е доста повече от "Фермата" и нейните 12,2% за пето място в класацията.
Следващите три предавания в "Топ 25 на най-гледаното" са на Нова телевизия - "ВИП брадър", централната емисия на новините и "Х фактор" са съответно на шесто, седмо и осмо място.
В първата десетка влизат "Столичани в повече" с 10,64% рейтинг (Би Ти Ви) и "Биг брадър ол старс" с 10,16% рейтинг ("Нова").

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама