Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/5220267 www.bgdnes.bg

Фолкпевицата Кали: Преслава и Фики МАЙ СА ЗАЕДНО

"Твърде вероятно е Преслава и Фики да са заедно. Никога не съм ги виждала като двойка, но постоянно гледам снимки, чета материали и си правя изводите. Не мога да твърдя със сигурност, че са заедно, но има един много хубав български израз - нека да се пошегуваме, че да си кажем истината."

Това заяви специално пред "България Днес" фолкпевицата Кали, чието изказване около Нова година породи лавина от спекулации, че колегите й Преслава и Фики имат нещо повече от приятелски отношения. В разговор с друга певица - Бони, Кали заяви: "Когато между Преслава и Фики е имало нещо - това трябва да се каже, а не да ги прикриваш, Бони". Именно тези думи провокираха коментари, че изпълнителките знаят за любовна авантюра, но упорито я прикриват.
"Тези думи са извадени от контекста и засилени в определена посока. Истината е, че не знам дали Преслава и Фики са заедно, но дори да е така, не виждам нищо лошо. Това са млади и свободни хора, които могат да правят всичко, което им е на сърце. Не е моя работа да казвам кой с кого си ляга и през последните дни да се чудя какво да кажа на Преслава за получилото се недоразумение. Точно тя е една от певиците, които изключително много уважавам като човек и артист", добави Кали.
Тя разви теория, че всеки човек, който е тръгнал да става популярен, трябва да е готов да си понесе отговорността. "Щом си известен, трябва да очакваш да ти се ровят в личния живот и да го приемаш. При мен какво е положението - всеки приказва, че имам 3 деца от трима различни мъже. Никой не ми е стоял да ми свети дали наистина е така, но всеки го разправя. Аз обаче не се сърдя. Не се разсърдих и когато написаха какви ли не неща около раздялата ми с Антон Краус", каза още Кали. Тя признава, че не се притеснява да говори директно за себе си и колегите си, защото няма проблеми с това някой да й се разсърди, каквото е притеснението на някои нейни колеги.
Темата за любовните трепети между Преслава и Фики е актуална повече от година. Двамата често са в общи компании, но никога не са демонстрирали по-голяма близост. Фриволното им поведение в столична дискотека обаче беше причината бившият приятел на певицата - Жоро Бирмата, да спретне страховито меле. И Преслава, и Фики засега залагат на версията, че просто са много добри приятели.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама