Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/5222671 www.bgdnes.bg

Кобрата й дава кинти, за да снима в Дубай

Андреа е решила да си го върне тъпкано на Митко Пайнера, с когото миналата година се изпокараха и се разделиха. Чалгаджийката прави всичко по силите си, за да не изглежда слаба и отритната, а да докаже, че сама й е по-добре.


В тежката битка между Андреа и Пайнера й помага Кубрат Пулев. Боксьорът подпомага финансово гаджето си - до дни певачката заминава за Дубай, където да заснеме нов видеоклип. "Надскочи това! Виж колко много пари имам, виж какъв хитов изпълнител изпусна от компанията си", е посланието на скандалната силиконка.

Реклама


Другият удар на Андреа е номинацията й в наградите на "Биг Епъл 2016" в категорията "Най-добра изпълнителка в Европа". Това показва, че половинката на Кобрата пробива ударно извън родината. Ето например нейната песен Passion е на 6-о място в класация на една от най-големите музикални телевизии в Гърция. Както Азис е известен в Турция, така Андреа се слуша масово из Солун и Халкидики.
Андреа не спира дотук с проектите. Тя обяви в интернет ново състезание, с което цели да спечели повече фенове.


"Скъпи приятели, предизвиквам ви да ми покажете най-забавните си клипчета, танцувайки или пеейки върху най-новата ми песен "Полудей". Не забравяйте да сложите хаштагове #АндреаПолудей в Инстаграм. Можете да ни изпращате видеото и на лично съобщение", пише Андреа.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама