Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/5223584 www.bgdnes.bg

Емануела прости на Динев

Поредният неочакван обрат настъпи в живота на фолкпевицата Емануела, видя "България Днес".
Хитовата изпълнителка се е върнала при бащата на сина си - Митко Динев, след като месеци наред бяха в открита вражда и не живееха под един покрив.
За щастливата развръзка съобщи самата Емануела в социалната мрежа.
"Семейно положение - само негова!" - похвали се фолкизпълнителката, споделяйки цял албум с техни общи снимки, на които изглеждат лудо влюбени.
Динев и певицата са се събрали малко преди първия рожден ден на малкия Митко. Днес бебето става на една годинка, а родителите ще посрещнат празника като истинско семейство.
Преди няколко месеца певицата обяви, че с милионерския наследник са се разделили, след като Динев дълго време не проявявал интерес нито към нея, нито към сина им Димитър-младши. Емануела беше категорична, че много по-младият от нея татко е оставил наследника си на произвола на съдбата и дори не го вижда.
Малко след това фолкаджийката се отрече от думите си и в свое интервю сподели, че Динев е прекрасен баща, въпреки че е още твърде млад. Различните версии на брюнетката породиха съмнението из светските среди, че семейство Диневи със сериозни заплахи и голяма сума пари са затворили устата на певицата.
Въпреки многото медийни спекулации, че Емануела е намерила нов мъж, певицата секна всякакви клюки и интриги по неин адрес, разкривайки, че с бащата на втория си син отново са щастливо влюбени.
Дали звездната двойка са стоплили отношенията само заради празника на сина им, или окончателно са решили да си дадат още един шанс, е въпрос на време да се разбере.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама