Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/5229531 www.bgdnes.bg

Щерката на Кичка в Star Wars

Голата Кристи като принцеса Лея, канарчетата й влязоха в унгарско списание

В героиня от култовата космическа сага "Междузвездни войни" се превърна щерката на Кичка Бодурова.
Скандалната Кристи Зарпас се въплъти в образа на принцеса Лея в една от последните си фотосесии, видя "България Днес".
21-годишната гола моделка е досущ като обичаната от милиони по света звездна героиня. Кристи е истински фен на поредицата и след излизането на последния филм от сагата е буквално обсебена.


Дъщерята на естрадната певачка не пропуска случай да покаже голотиите си пред обектива. След стотици снимки, на които показва най-милото си, последният триумф на Кристи е корицата на унгарско списание за татуировки.
"Това е любимата ми снимка, защото е една от първите ми като татуиран модел", написа разкрепостената девойка, която на снимката е с полуголи гърди, които са се надвесили като канари над татуирания бухал върху корема й.
Въпреки скандалния външен вид на младата моделка Кичка Бодурова е горда с щерка си. Певицата никога не е спирала наследницата си при опитите й да пробие из светски среди с голотата си.
"Кристи е прекрасно момиче. Тя е била с един мъж в живота си, независимо какво говори външността й и какво се пише за нея из медиите. Всичко това го прави, за да се хареса и да постигне целите си" - сподели наскоро пред "България Днес" Кичка.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама