Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/5231366 www.bgdnes.bg

Фолкзвездата Анелия сензационно призна: OЩЕ ЧАКАМ ГОЛЯМАТА ЛЮБОВ!

Коя е тя
Певицата Анелия е една от топзвездите на българския попфолк. Изпълнителката е родена на 1 юли 1982 г. в Стара Загора. Родът й по майчина линия е съставен от известни музиканти. Дядовците й са гайдари и тамбуристи. За първи път пред вестника Анелия споделя за скандалите, в които я заплитат, за любовта и професията и за най-важния човек в живота й - дъщерята Ивон.

- Анелия, вярно ли, че ще бъдете съдена заради кражба на песента "Аз съм дяволът"? Спонсориран ли е клипът към нея от колежката ви Галена?
- Няма такова нещо! Това са поредните спекулации по мой адрес. Никакви проблеми не сме имали с правата на "Аз съм дяволът". Относно спонсорите името се дублира с това на певицата Галена, с която сме в нормални колегиални отношения, но собствениците на фирмата за сухи пасти са съвсем други. Те ми се обадиха, за което им благодаря, след като са видели продуктовото позициониране на едни дъвки в предишния ми самостоятелен клип към песента "Генерал" и поискаха да направим същото. Впоследствие се роди и рекламният спот.

Реклама

ВНИМАНИЕ, ЧИТАТЕЛИ! Целия текст, снимки, още факти и интересни детайли ще публикуваме УТРЕ в хартиеното издание на "България Днес"!


- Т.е. няма скандал. С какво ще запомните миналата година? Научихте ли се през нея да губите?
- Въпросът сигурно е свързан с песента ми "Не мога да губя". Ами да, не съм се научила да го правя, защото смятам, че каквото и да му се случва на човек - хубаво или лошо, то е или подарък, или урок и винаги е за добро.


- Наша астроложка предсказа, че 2016 г. ще е най-силната ви година, в която ще срещнете истинската си любов и ще имате бум в кариерата, вярвате ли в предсказания?
- Не вярвам на гледачки и баячки и не ходя при такива. На астролозите вярвам, макар да съм чела в астрологични книги, че те улавят временната вибрация на човек. Т.е. ако когато ти правят прогнозата, си в добро, ведро състояние на духа, и тя самата ще е такава. И обратното. Въпреки това две поредни години ходих при астролози и те ми казаха едно и също - че след 33-ата си годишнина ще срещна човек, който ще ме промени. Навърших 33 години миналото лято. Предсказанието на вашата астроложка е в същата насока. Така че ми стана приятно. Ако е положително това, което чуя, го приемам. Но всякакви негативни мисли и хора отхвърлям от живота си. Иначе извън астрологията и прогнозите се чувствам като галеница на съдбата и съм благодарна на Господ за това, което съм постигнала до момента.


- Коко Динев ли беше голямата ми любов?
- Голямата ми любов ще е с мъжа, с когото ще изживея живота си.
- Приятелките ви упрекват, че сте прекалено груба и директна към хората. Ако трябва да рекламирате себе си, кои са трите думи, които ви определят?
- Ха-ха-ха, относно приятелките, с годините започнах да се уча да съм по-дипломатична, слава Богу. А думите, които смятам, че ме определят, са: сила, любов и енергия.
- Тази сила не плаши мъжете около вас?
- Плаши ги това, че все още не съм се научила да бъда истинска жена. Истинската жена знае кога да е силна, кога да е слаба, кога да е момиче, кога да е любовница, кога да е домакиня, кога да е гальовна и кога хитра. Аз - не. Вероятно, когато се науча, тогава ще срещна моя мъж. Или обратното: когато срещна мъжа, отговарящ поне на 90% на моята представа за идеал, тогава ще започна умело да боравя с тези качества, необходими, за да карам един мъж да се чувства мъж.
- Ревността у силния пол би ли провокирала раздяла с голяма ваша любов? Ако трябва да изберете кариера и мъж, кое би натежало?
- Ако някой ме обича истински, няма да ме кара да избирам. Случвало ми се е в живота да губя едно или друго заради кариерата си, но щом съм го загубила, значи то не е било моето. Една любов, ако не може да преодолее всякакви препятствия, тя не е истинска любов. Когато не е истинска любов, т.е. да е хармония, разбирателство и доверие без ограничения, се отказвам от нея. Последната връзка, която прекратих, бе заради това, че човекът до мен искаше дете, а аз не пожелах да му родя.


- Кога една жена разбира, че иска да има дете от един мъж?
- Родих дъщеря си, когато бях съвсем малка и незряла, но въпреки това тя е най-хубавото нещо в живота ми. Когато вече си осъзната, зряла жена, слушаш вътрешния си глас. В момента съм на такъв етап, в който се доверявам напълно на вътрешното си усещане.
- Непрекъснато се пише, че сте "заровили" или не томахавките с колежката си Емилия заради Константин, бившия ви съпруг. С днешна дата какви са отношенията ви?
- Никога не съм имала проблеми с Емилия. В прекрасни отношения съм с нея.
- Нека кажем истината и за още един спряган слух, че сте си купили диплома за 6000, вярно ли е това?
- Няма такова нещо! Това е много лесно доказуемо, защото все още нямам диплома. Никога не съм искала да си я купувам, а напротив, да я получа благодарение на труда ми. Но поради многото ангажименти прекъснах, когато бях трети курс в консерваторията. Все още не съм се отказала да завърша.


- С Миро ви свързва изключително приятелство. Преди време той бе споделил в интервю, че сте идеалната жена. С кой от естрадните изпълнители имате желание да направите дует и има ли опити за такъв?
- Миро е най-успелият български съвременен поп изпълнител. Харесвам също и музиката на Графа, има душа в нея. От големите имена на естрадата се възхищавам на Васил Найденов.
- Свързват името ви и с бизнесмена Александър Найденов...?
- Дори не го познавам този човек.
- Вярно ли е че много четете книга на Петър Дънов и Ошо?
- От Петър Дънов не всичко съм чела. Но наистина се интересувам от езотерична литература, от астрология, харесвам и книги за бизнес успеха. Сред предпочитаните ми автори са Лариса Ренар, Джуди Хол, Линда Гудман, Брайън Трейси... От тях черпя съвети за професионалното си израстване.

Реклама


- Чувала съм, че имате силно биополе, което е причина да гърмят уреди и машини около вас. Още ли е така?
- Вече не. Преди наистина ми се случваха много такива "инциденти" - гостувам в радиопредаване и техниката отказва, отивам на участие в дискотека и плеърите гърмят, сядам на зъболекарския стол и машината спира... Може да са просто случайности, може да има и друга причина. Обясниха ми, че е свързано със силата на биополето. Никога не съм се фиксирала върху това, но сега нещата вече се успокоиха.
- Тренирали сте и гимнастика, можете ли да направите шпагат?
- Е, за шпагат сериозни тренировки ще ми трябват (смее се).
- Свирите ли още на гъдулка?
- Майка ми искаше освен с пеене да се занимавам и с някакъв инструмент, за да ми се развие музикалният слух. И понеже по това време нямаше друг учител в школата, която посещавах, започнах да свиря на гъдулка. Впоследствие с нея кандидатствах в музикалното училище "Филип Кутев" и ме приеха на първо място, с което много се гордеех. Но отдавна не съм хващала гъдулката.


- Дъщеря ви Ивон преди време пееше в групата "Бон-бон". Какви са талантите й? Говорите ли си с нея за гаджета и дрехи?
- Ооо, беше отдавна, когато я записах в "Бон-бон", но вече не е там. После ходеше на уроци по пиано, по пеене, но на този етап от живота й това не е най-голямата й страст. За дрехи говорим много. Тя в момента е в такава възраст, че сутрин, обед и вечер ми обяснява какво харесва, какво трябва да купим, допитва се до мен как изглежда и т.н. Гаджетата ги пропускаме засега.
- Съвсем скоро започва риалити шоуто "България търси талант". Помним "Мюзик Айдъл" и неочакваното ви предложение за брак от младия Дарко Илиевски. Бихте ли се включили като жури в подобен формат, има ли смисъл децата да участват в него и, разбира се, само талант ли е нужен, за да станат популярни като вас?
- Бих се включила - да. Има смисъл децата да участват, ако са наистина талантливи. Това са предавания, в които човек трябва да покаже качества. Ако иска просто да се види по телевизията, да прави нещо за хоби или да се хвали с реализирана песен с видеоклип, винаги може да го постигне. Но за доброто представяне в такъв формат и за последващ траен успех е необходим комплекс от качества - глас, харизма, артистични и танцови умения.


- Тази година Преслава влезе в риалитито "ВИП брадър". Бихте ли участвали в нещо подобно и защо?
- Имала съм предложения, но ги отказвам. Очевидно е, че за по-голямата част от българите форматът е интересен, но аз не го усещам близък до мен.

Лили АНГЕЛОВА

Реклама
Реклама
Реклама