Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/5233008 www.bgdnes.bg

Крисия влюбена в Тоби

Музикалното чудо на България - Крисия, има нов домашен любимец - куче от породата кралско ши тцу. Това разкри пред "България Днес" Марин Тодоров, баща на малката певица.


Крисия получила симпатичната животинка по време на коледните и новогодишните празници, а четириногото й било подарено от бизнес дамата Ива Павлова, която е много близка приятелка на семейството.

Реклама


"Първоначално се замислих дали е добра идея да вземем куче, защото не бях сигурен дали Криси ще се грижи за него. Тя обаче беше много настоятелна и просто нямаше как да й откажем. Когато го получи, беше истински щастлива и много се зарадва на кученцето. С майка й й помагаме в отглеждането, но тя също е много отговорна и го разхожда", разказа Тодоров.


Домашният любимец от пората кралско ши тцу е със знатно родословно дърво, което доказва благородния му произход. Животинката е била взета от известна столична ветеринарна клиника, където са му били поставени чип и номер, както и са му били извършени и всички необходими изследвания. Първоначално кученцето е било вписано с името Дак, но Крисия е решила да направи леки промени. "Дъщеря ми реши да го кръсти Тоби и така името му да стане Дак-Тоби. Постепенно обаче тя започна да го нарича само Тоби и така си остана към днешна дата. Много го обича и не спира да му се радва. Не съжалявам за решението ни, защото я виждам колко е щастлива", каза още бащата на талантливата певица, която вече няколко години разчувства цяла България с въздействащите си изпълнения.


Авторката на подаръка - Ива Павлова, също се зарадвала, че кученцето й донесло щастие в дома на Крисия. Бизнес дамата е толкова близка на семейството, че в края на следващия месец ще стане кръстница на по-малката сестра на Крисия - Марина. Тепърва предстои да се изяснят точната дата и място на ритуала, но вече кръстницата със сигурност е ясна.


Нова година Крисия посрещнала със семейството си във Варна, където гостували на близки приятели. В спокойна домашна атмосфера всички прекарали много добре и с оптимизъм посрещнали новата година, която очакват да има донесе много хубави емоции и успехи на Крисия на професионалната сцена. Утре малката изпълнителка пътува за София, където традиционно ще участва в "Шоуто на Слави" и ще представи поредното си блестящо изпълнение.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама