Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/5235633 www.bgdnes.bg

Майонезата позлати новото си гадже

истински разкош живее новото гадже на бизнесмена Александър Найденов-Майонезата.
Изкусителната Ралица Кирилова, позната от риалити състезанието "Сървайвър", успя така да омае бившия на актрисата Елен Колева, че майонезеният бос изпълнява всяка нейна прищявка.
Топпапараците на "България Днес" засякоха хубавицата с последната й придобивка, подарък от Майонезата. Чисто ново возило за над 30 бона е подкарала къдрокосата Ралица.


Кирилова бе в компанията на своя дружка и двете оживено обсъждаха нещо по женски. Въпреки че беше без грим и спортно облечена, сървайвърката събираше мъжките погледи.
За връзката на Майонезата с брюнетката се шушука от две години насам, след като често бяха засичани на публични места. Найденов упорито мълчи колко са сериозни отношенията им, но близки до двойката издават, че Ралица вече живее под един покрив с бизнесмена.
Преди да се залюби с Кирилова, майонезеният бос имаше дългогодишна връзка с много по-младата от него Елен Колева. Отношенията им приключиха с гръм и трясък, а Найденов разкри неподозирани и срамни тайни от миналото на пищната актриса.
Въпреки злочестия край Елен още не може да преживее бизнесмена. Колева беснеела, че нова жена я е заместила в живота на Александър и се радва на щедростта на Найденов. Актрисата все още е сама, изгубила надежда, че ще намери подходящата половинка.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама