Реклама
https://m.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/5247511 www.bgdnes.bg

ДЖИЗЪСА ЧАКА ТРЕТО ДЕТЕ

Баща на трето дете съвсем скоро ще стане футболистът Благо Георгиев.

Ексклузивна снимка на половинката му Есмер издаде радостната новина. На нея брюнетката се е излегнала удобно, а върху изпъкналото й коремче седи малко кученце.


Джизъса e суеверен открай време и досега не е издавал новината пред приятелите си. Рускинята Есмер, която е известна в страната си танцьорка по латинотанци, ще роди наследника на футболиста вероятно в началото на лятото. Хубавата новина идва в доста трудено време за футболиста. Той най-вероятно ще се раздели с отбора си „Рубин“ (Казан). В момента мениджърът му вече се оглежда за нов тим. Възможността Джизъса да играе отново в „Славия“ шокирала Есмер, която нямала никакво намерение да гледа детето си в България. Откакто двамата се залюбиха, блондинката е идвала два пъти у нас. Още първия път родната действителност хич не допадна на танцьорката, която е от доста богат руски род. Тя веднага отряза мераците на Георгиев да правят пищна сватба на Черноморието ни и церемонията се състоя в Русия.
За коледните празници Есмер отново дойде в България само за два дни, а след това отлетя с баща си за Барселона. Докато беше в България, г-жа Георгиева категорично отказа да излиза от дома им и да придружава мъжа си на купони в нощни заведения. Танцьорката няма намерение да се задържа дълго у нас и с бъдещето им дете. Нейното желание е да живеят в Москва, където тя е родена след края на кариерата на бившия национал.
За Джизъса това ще е трето дете. Той има син Давид и дъщеря Йоанна от бившата си половинка Христина Витанова. Двамата бяха заедно почти десет години, като се разделяха често заради негови изневери. Докато Христина носеше първото им дете, Георгиев й кръшна с фолкпевицата Лияна. След това той се върна разкаян и я убеди, че вече ще е примерен баща. Христина роди и син на Благо, но той така и не се кротна. Двамата се разделиха окончателно, след като аферата му с плеймейтката Биляна Евгениева стана публично достояние. Откакто се събра с Есмер, дори най-близките на Благой са убедени в промяната му. Амбициозната рускиня не се отделя от него и ясно е дала послание, че изобщо няма да търпи издънки от негова страна и именно тя ще реши къде да живеят за в бъдеще.


Джизъса също не държи на завръщането си у нас. Той харесва живота си в Русия и няма намерение пак да е в България. Още повече че е в конфликт с бившата си жена. Христина залюби един от най-богатите мъже у нас - турския бизнесмен Лазгин Маджид. Той се грижи за децата на Благо и според Витанова се справя много добре.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама