Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/12470633 www.bgdnes.bg

Елена Паришева потвърди: Ивелин не мисли за отказване

Попето ще играе още дълго, Станимир Стоилов го хвали

Звездата на "Левски" Ивелин Попов няма никакво намерение да слага край на кариерата си след края на този сезон. Това потвърди неговата жена - бившата фолкпевица Елена Паришева.

В последните дни се появиха спекулации, че Попето обмисля да окачи бутонките догодина. Той се завърна на "Герена" това лято след дългогодишен престой в Русия, но страдаше от контузии и затова все още не е изиграл пълен мач за "сините". Паришева опроверга информациите, като отговори на хейтърите в мрежата:.

Реклама

"Ех, как ви се иска... но уви, още дълго ще ви пречи, защото блести", написа русокосата изпълнителка, която отдавна е извън музикалната гилдия. На публикация в медиите, че Ивелин Попов е един от играчите, които теглят "Левски" назад, тя отговаря: "Ей така се правят нещата още от юношеските му години. Не бъркайте скорпиона с другите мекотели, защото за разлика от тях той е хищник", добавя Елена. Тя визира зодията на Попето, който на 26 октомври ще навърши 35 години, но очевидно има какво още да даде на футбола.

В мача срещу "Арда", спечелен от "Левски" с 2:0 в понеделник вечер, Попов за първи път този сезон започна като титуляр и остана на терена 62 минути. Опитният нападател не успя да се разпише, но си заслужи комплименти от старши треньора Станимир Стоилов.

"Ивелин Попов изглеждаше добре. Той беше по-свеж с оглед, че не започна в мача с "Лудогорец". Бях притеснен за Георги Миланов, защото беше болен от ковид и успяхме да го съхраним. Билал Бари, Миланов и Марин Петков можеха още по-динамично да влязат в двубоя. Във фаза защита се справихме добре", коментира Мъри след срещата.

Любопитно е, че Попето започна като титуляр в мач от българското първенство за първи път от 12 години насам, като преди това го направи за "Литекс" през 2010 година. 

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама