Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/16744831 www.bgdnes.bg

Шумахер предчувствал бедата, написал завещание

Написал завещанието си още 41-годишен за всеки случай

Михаел Шумахер вероятно е имал лошо предчувствие дълго преди да се случи инцидентът по време на ски ваканцията във Френските Алпи. Това пише изданието "Сън" по повод 55-ата годишнина на германския пилот от Формула 1, която бе вчера, и малко след десетата годишнина от инцидента.

Факт е, че Шуми е написал завещанието си на крехката възраст от 41 години заради "нещата, които могат да се случат в ежедневието". И колко прав се оказа той през 2010 г.

Реклама

Шумахер получи тежка мозъчна травма, която го накара да бъде поставен в медикаментозна кома до юни 2014 г. През септември 2014 г. той беше изписан от болницата, за да може да се лекува в семейния си дом близо до Женевското езеро в Швейцария. Възстановяването му е обвито в мистерия оттогава, като семейството му не дава подробности за състоянието му или трагичните събития, които се разиграха този ден.

Твърди се, че 55-годишният Михаел получава денонощни грижи, струващи около 125 000 долара на седмица, докато семейството му търси новаторско лечение, което би могло да помогне на звездата да се възстанови. Някои твърдят, че е бил във вегетативно състояние, докато други твърдят, че е буден и може да говори.

Шумахер е един от шепата спортисти, които са спечелили повече от 1 милиард долара по време на състезателната си кариера.

На върха на кариерата си той печелеше колосалните 100 милиона на година и в момента състоянието му се оценява на нетна стойност от 600 милиона долара.

Съпругата му Корина е продала няколко имота в Европа, както и фамилния самолет, но продължава да притежава две ранчота за развъждане на коне в щата Тексас, както и едно в Швейцария. Според последни твърдения тя е купила имение и на Майорка, където също да се занимава с коне. Именно за там се твърди, че може да бъде преместен и самият Михаел.

Четете още

Тайна сватба за Шумахер

Тайна сватба за Шумахер

Бивш шеф във Формула 1: Шумахер е тук, но го няма

Бивш шеф във Формула 1: Шумахер е тук, но го няма

Продават шампионски болид на Шуми

Продават шампионски болид на Шуми

Жан Тод, човекът който остана до Михаел:
Шумахер е в най-добрите ръце

Жан Тод, човекът който остана до Михаел: Шумахер е в най-добрите ръце

Реклама
Реклама
Реклама