Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/17531666 www.bgdnes.bg

Борислав Велев атакува Топ 100

Борислав Велев ще атакува влизане в Топ 100 на световната ранглиста срещу най-сериозния противник в досегашната кариера, научи Спортната джунгла. Нокаутьорът се завръща на ринга на 17 май за шоуто MAX FIGHT 58, съобщава "Спортната джунгла". Галавечерта ще се проведе в пловдивската зала „Сила".

Негов съперник ще бъде аржентинецът Диего Чавес (30 победи, 24 с нокаут, 9 загуби и 1 равен). Южноамериканецът има мачове със световни шампиони като Тимъти Брадли, Брендън Риос и Кийт Търман. Очаква се в близките дни срещата да бъде официално обявена.

Реклама

37-годишният Чавес е бивш носител на междинния пояс на Световната боксова асоциация в полусредна категория. Той е в серия от две поредни победи.

Битката с Чавес ще бъде в 10 рунда.

Борислав Велев и неговият екип поканиха класен боксьор за спаринг партньор. В следващите дни софиянецът ще премери сили с 18-ия в света Анауел Нгамисенг (13 победи, 8 с нокаут). Конгоанецът участва на олимпиадата в Рио де Жанейро. Очаква се двамата да направят четири бойни спаринга.

Феновете на бойните спортове ще се насладят на още качествени битки на Max Fight 58. Християн Ямболиев и Константин Крецу (Мол) ще играят ММА реванш след техния трилър на предишния Max Fight. Тогава молдовецът спечели с 2:1 съдийски гласа, но след това двубоят беше преразгледан от апелативната комисия, която реши да присъди равенство.

Мирослав Милков – Спартанеца ще се бие в ММА битка срещу Никола Златев. Очаквайте още подробности за останалите двубои в следващите седмици.

Четете още

Спортисти с благотворителна кауза за син на шампион

Спортисти с благотворителна кауза за син на шампион

Мениджърът на Макгрегър - Оди Атар: Боби Велев прилича на младия Конър

Мениджърът на Макгрегър - Оди Атар: Боби Велев прилича на младия Конър

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама