Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/17697240 www.bgdnes.bg

Тейлър Суифт възпява забежка с Фернандо Алонсо

Макс Верстапен победи и в Шанхай за 4 от 5 във Формула 1

Хитовата певица Тейлър Суифт "ужили" аса от "Астън Мартин" Фернандо Алонсо точно в навечерието на петия старт от сезона във Формула 1.

След петгодишно отсъствие състезанието в Шанхай за Голямата награда на Китай се завърна, а победител вчера стана Макс Верстапен ("Ред Бул") пред Ландо Норис ("Макларън") и Серхио Перес ("Ред Бул"). Фернандо Алонсо остана седми. 

Реклама

Докато пилотите се бореха за място на стартовата решетка, Суифт представи новия си албум. В него има песен, в която се пее: "Аз съм "Астън Мартин", който насочи право в канавката. След това избяга и се скри". Преди по-малко от година имаше слухове за връзка между Тейлър и Фернандо, но така и нищо не се потвърди. За някои сега доказателството идва. На всичко отгоре испанецът отговори с клипче в социалните мрежи. Докато слуша песента, той гледа към камерата и слага пръст на устните си. Феновете са убедени, че може да има истина в слуховете за любовта, като един казва: "Потвърждението на Тейлонсо (от Тейлър и Алонсо), от което се нуждаехме". Друг добави: "Те имаха шанса да направят най-смешното нещо и наистина го направиха". 

Иначе състезанието в Шанхай бе доста динамично, а колата за сигурност излиза два пъти, което обърка стратегиите на пилотите. За първи път през сезона на стълбичката не се качи нито един от пилотите на "Ферари", след като Леклер и Карлос Сайнц финишираха четвърти и пети. Джордж Ръсел се класира на шестото място, а точки взеха още Фернандо Алонсо, Оскар Пиастри, Люис Хамилтън и Нико Хюлкенберг.

Четете още

Тейлър Суифт се нареди до Безос и Мъск, вече е милиардерка

Тейлър Суифт се нареди до Безос и Мъск, вече е милиардерка

Фернандо Алонсо залюби журналистка с три деца

Фернандо Алонсо залюби журналистка с три деца

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама