Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/1792145 www.bgdnes.bg

Американци четкат Митко: Бербатов е "Ролс-Ройс"

Димитър Бербатов беше сравнен с луксозната марка автомобили "Ролс-Ройс". Митко попадна в престижна класация на американското издание "Блийчър Репорт" за най-добрите нападатели, играли в "Манчестър Юнайтед". Българинът е поставен на десетата позиция, а коментарът за него е повече от хвалебствен.

"О, Дими, Дими... Само да не беше пушил и да имаше темпото на Ашли Йънг! Сър Алекс обича играчите с изискани умения. Бербатов е "Ролс-Ройс"-ът на футболистите. Скъп, но много елегантен. В друга епоха щеше да е първи избор на треньора и да играе във всеки мач. Берба със сигурност щеше да е хит в Италия или Испания", смятат американските журналисти, които не пропускат да припомнят хеттрика на Митко срещу "Ливърпул" през 2010 година.

Междувременно Митко получи комплименти и от своя съотборник и сънародник във "Фулъм Станислав Манолев. Националът говори пред официалния сайт на клуба преди днешното домакинство на "Стоук Сити".

"Димитър Бербатов е много мил с мен. Винаги е добре да видиш приятелско лице, когато се присъединиш към нов отбор. С него играхме заедно и в националния отбор. Като цяло във "Фулъм" работят свестни хора. Усещам, че с всеки изминал ден ставам все по-добър", отсече със самочувствие десният защитник.

Той призна, че се надява да бъде отново титуляр за "Фулъм", след като дебютира успешно срещу "Норич". Днешният двубой на "Крейвън Котидж" е насрочен за 14,45 часа българско време и ще се предава пряко по "Диема".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама