Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/7314318 www.bgdnes.bg

Клайн си спретна оргия

Футболистът на "Борнемут" Натаниел Клайн се забърка в шумен скандал. Той си спретна шумна оргия, докато тимът му падаше от "Ливърпул" с 0:3.

Защитникът заведе осем жени и седем свои авери във вила в Марбея, където си организира сексмаратон. Оказа се, че между девойките е имало две момичета на възраст 16 и 17 години. Купонът е изпъстрен с много пиене и дишане на райски газ.
Таблоидите в Англия разкриха, че Клайн е преспал със сексбомбата Естел Морен и поне още една жена в двете нощи на Марбея. Първата се похвали с няколко снимки от вилата, чиито наем е 3000 евро на вечер.

Реклама

"Натаниел наистина спа с нея - разкри източник на "Сън". - След първата нощ с друго момиче вниманието му се насочи към нея. Те бяха неразделни през втория ден."

Това не се харесало на една от тийнейджърките в групата, която се надявала на романтична почивка с Клайн. Той я поканил на партито, след като преди два месеца се запознали в нощен клуб. Няма информация футболистът да е бил наясно с крехката възраст на две от девойките.

"Едно от момичетата избухна в сълзи, когато се приземиха на летището в Марбея и видя другите жени - добави източникът на "Сън". - Тя мислеше, че това е романтично пътуване с Натаниел."

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама