Реклама
https://m.bgdnes.bg/svyat/article/13924791 www.bgdnes.bg

Стриптийз в генералния щаб. Офицер на Путин си клати атрибута

Мръсен стриптийз без гащи върти руски генерал и заформя чутовен сексскандал.
Александър Матовников, зам. главнокомандващ на Сухопътните сили на Руската федерация, е уличен, че развява мъжкия атрибут и задника си пред уебкамера. Телеграм-канали постоянно публикуват видеа с разгулното поведение на мъжа с пагони. Фитилът е запален от ВЧК-ОГПУ, говорител на частната армия "Вагнер", в социалната мрежа. Освен скандалните кадри каналът споделя и мнението на съдържателите си. А именно:


"Генерал Александър Матовников е командващ на руския контингент в Република Беларус. Но не губи време. Докато уж е на мисия, обикаля минските ресторанти, за да си търси нови дами. Що се отнася до неуспехите му в работата - запазена марка на генерала е да прехвърля вината върху по-низшестоящите офицери".

Реклама


Безмилостното разобличаване от страна на вагнеровците е само началото на серията от извадените на показ кирливи ризи. В мрежата се появяват скрийншотове с интимна кореспонденция на генерала. Оказва се, че "дамата", за която е голото видео, всъщност е... момък. В едно от съобщенията си той пише, че се е освободил. Матовников му отговаря, че още е зает, защото ще пише доклад за Първия (Владимир Путин). От чата става ясно също, че хомодвойката не е успяла да се види в Деня на влюбените, 14 февруари.


Хванатата ни в клин ни в ръкав пропаганда се опитва да потуши скандала, като раздели обвиненията в две групи. Интимният диалог с младежа от раз е обявен за фейк и клевета. Оправданията за скандалното видо са поети от проправителствения канал Рибар. Интернет-медията тръби, че Матовников се е кълчотил гол, за да зарадва жена си. Тя го чака вкъщи в Русия.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама