Реклама
https://m.bgdnes.bg/svyat/article/17817514 www.bgdnes.bg

Човекът куче надебелял, купува си нова козина. Старият костюм на ласи му омалял

Японецът Токо се превърна в истинска звезда в социалните мрежи благодарение на странните му фантазии, защото от малък мечтае да стане куче. "Когато пораснах, желанието ми да тичам на четири крака само се засили", разказва изкукуригалият японец в своите социални профили.

Първоначално Токо харчи 2 милиона йени (около 23500 лева) за козина на породата коли. Поръчва го на фирма, която изработва декори и костюми за филми. Създаването на „козината" отнема повече от месец, но когато е готова, човекът куче Токо се намърдва вътре и хуква с кеф на разходка.

Реклама

Отнема му почти една година, за да свикне с образа на коли, но не се харесва и се оплаква за това на своите фенове. Костюмът му бил неудобен, защото е напълнял и му е омалял. Когато костюмът на коли вече му става твърде малък, Токо решава да промени имиджа си и да стане хъски от породата маламут. Човекън куче си поръчва нова козина - този път по-модерна. В нея той можете да размахва опашка, да движи челюстта си, а на външен вид дори не се различава от истинско псе.


Токо полека-лека свиква с новата си "порода". Някои хора, коита го виждат да припка из парковете подхождат с усмивка към тази необичайна прищявка, но други са недоволни и критични към поведението на Токо. Той се разхожда пред камерите само в костюм на куче и никога не показва лицето си.

Токо крие превъплащението си дори от своите близкит. Очевидно той се страхува, че те няма да одобрят разходите му за кучешки костюми.

Четете още

Нова мистерия с изчезнал млад мъж в пернишко

Нова мистерия с изчезнал млад мъж в пернишко

Георги Първанов заведе внука си да
 гледа  папагали, щерката на Благо
 Георгиев  храни рецитатора Жоро
Георги Първанов заведе внука си да
 гледа  папагали, щерката на Благо
 Георгиев  храни рецитатора Жоро

Георги Първанов заведе внука си да гледа папагали, щерката на Благо Георгиев храни рецитатора Жоро

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама