Реклама
https://m.bgdnes.bg/svyat/article/14435827 www.bgdnes.bg

Животът на СКАНДАЛНАТА БЛОНДИНКА Ана Никол Смит излиза на екран

Излиза филм за покойната сексбомба

Тя разказва собствената си история със собствените си думи, твърди режисьорът

Зрителите ще могат да се потопят в драматичния живот на Ана Никол Смит. Това ще стане благодарение на предстоящия документален филм на "Нетфликс" за покойния модел. Лентата ще бъда пусната за стриймване на 16 май.

Реклама

От студиото разпространиха първия си трейлър на филма със заглавие "Ана Никол Смит: Ти не ме познаваш". Документалната поредица обещава да включва невиждани досега кадри от живота на сексбомбата. Сред тях ще има домашни видеоклипове и интервюта.

Филмът ще обхване израстването на Смит в Хюстън, позирането за корицата на "Плейбой", нейната кариера на модел, появата й в "Naked Gun 33 1/3: The Final Insult" от 1994 г. Ще включва и появата й като водеща на "Шоуто на Ана Никол". Документалният филм ще се съсредоточи и върху нейната съдебна битка за имението на покойния й съпруг Дж. Хауърд Маршал. Петролният милиардер беше на 90 години, когато почина през 1995-а. Двойката беше женена само една година преди смъртта му.

"Той беше прекрасен мъж, когото много обичах", казва блондинката за покойния си съпруг в кадри от съдебната зала. - Това, което виждате в очите на обществеността, е бомба, но зад кулисите е различна история."

Режисьор на филма е Урсула Макфарлейн.

"Чувствам, че много предишни книги и филми за Ана Никол изопачиха нейния разказ, така че се почувствах щастлива да имам достъп до множество аудио и телевизионни интервюта, включително лични телефонни обаждания", разкри режисьорката. - Имам чувството, че тя разказва собствената си история със собствените си думи. С приноса на хора в живота й, които наистина са я познавали, чувствам, че успяхме да се доближим до нейната истина."

Вики Лин Маршал, както е истинското име на Ана Никол, мина като метеорит през света на шоубизнеса. Става известна след снимките си в списание "Плейбой" през 1993 г. Те й носят приза "Модел на годината". Впоследствие е наречена "следващата Мерилин Монро" от пресата. Впечатление, което се подсилва от нейната руса прическа в стил Монро и от белите рокли, които облича.

Блондинката почина на едва 39 години. Това стана няколко месеца след смъртта на сина й Даниел. 20-годишният мъж умря на 10 септември 2006-а, докато е на визита в болничната стая на майка си и родената му преди три дни сестра. След направена аутопсия стана ясно, че Даниел е починал от смъртоносна комбинация на лекарствата Zoloft, Lexapro и метадон.

Самата Ана Никол умира на 8 февруари 2007 в хотелска стая във Флорида в резултат от предозиране с предписаните й лекарства. През последните шест месеца от живота си Смит е обект на медиен интерес във връзка със смъртта на Даниел и спора за бащинството и попечителството на нейната биологична дъщеря.

Реклама
Реклама
Реклама