Реклама
https://m.bgdnes.bg/svyat/article/14798141 www.bgdnes.bg

Фен след 40 операции: Парализирах си лицето, но вече мязам на Рики Мартин

Моторно масло във веждите си инжектира фен на Рики Мартин, ляга 40 пъти под ножа и си парализира лицето, докато изпълнява мечтата си да стане клонинг на пуерториканската музикална звезда. Обсебеният от Мартин аржентинец Фран Мариано напира да изглежда като идола си не само защото е известен, но и защото е обявен за един от 100-те най-секси мъже на планетата. С това маниакът смята да стане магнит за гаджета, с които да палуват в леглото.

Мариано преминава над 40 козметични процедури и не спира, въпреки че голяма част от тях се оказват пълен провал. Последната му интервенция е спасителна за вадене на моторно масло, инжектирано във веждите му. След бруталното възпаление, което получава, той се принуждава да отиде отново на лекар, а "ремонтът" на физиономията му вероятно ще му остави белези доживот. По-страшното обаче е, че лицето му е частично парализирано след многобройните инвазивни корекции. "Не чувствам половината от лицето си, не усещам носа си, нито брадичката си", обяснява Мариано, който въпреки всичко е доволен, че вече прилича доста на Мартин. "Когато пия шампанско, трябва винаги да имам салфетка под ръка, защото се заливам", допълва още аржентинецът.

Въпреки че чувства, че вече е отишъл твърде далеч по пътя на козметичното подобрение, няма връщане назад, казва клонингът. Той споделя опита си, за да попречи на други хора да минат през същите изпитания.

Четете още

Рики Мартин следи БГ поп звезда

Рики Мартин следи БГ поп звезда

50 години затвор грозят Рики Мартин заради кръвосмешение и домашно насилие

50 години затвор грозят Рики Мартин заради кръвосмешение и домашно насилие

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама