Реклама
https://m.bgdnes.bg/svyat/article/14823361 www.bgdnes.bg

Секстройка на далавера: Любовницата на гаджето ми стана и моя любовница

Вместо да бие шута на тъпкача, София се хвърля в печеливша стратегия

Леглото, дома и сърцето за любовницата на гаджето си отваря разтропана венецуелка.

Вместо да бие шута на тъпкача, София Гутиерес избира по-печеливша стратегия и решава да приеме другата жена и за своя любовница. Така мацето не само не губи половинката си, но дори се урежда с ново попълнение в кревата и живота си и се хвали, че е много щастлива от новите обстоятелства.

София разбира, че не е единствената жена в живота на приятеля си, след като му преравя телефона и намира издайническите съобщения в WhatsApp. След първоначалния шок излъганата жена решава да подходи по-креативно и спокойно пише на другата. Двете завързват разговор и всъщност започват да си допадат. Скоро след това София кани любовницата Сарахи Гил на гости и тогава се заформя любовната тройка. За да е мирен и щастлив животът на триото, Гутиерес има само едно условие - гаджето и Сарахи да не излизат заедно на публични места. Правилото е прието и тримата си стискат ръцете в името на всеобщото щастие.

София няма търпение да се похвали пред света с новото си семейно положение и публикува снимка заедно със Сарахи. "Коя е тя? Тя е любовница на моето гадже и моя приятелка", пише под публикацията венецуелката. "Но, София, ти луда ли си?", продължава тя с най-очаквания въпрос. "Не, не съм луда. Тази жена спечели цялата ми обич, откакто прие приятеля ми като свой, откакто разбра мястото си и не излиза с него на публични места, тъй като го обича безусловно", обяснява София. Постът й веднага става хит в интернет, където хиляди хора коментират историята и се възхищават или възмущават от действията на креватното трио.

Четете още

Ивана с интимно признание: Не ставам за любовница

Ивана с интимно признание: Не ставам за любовница

Любовница на Икарди се разбъбри

Любовница на Икарди се разбъбри

Любовницата на национал е бременна

Любовницата на национал е бременна

Мирослав Илич съди любовница, губи две дела

Мирослав Илич съди любовница, губи две дела

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама