Реклама
https://m.bgdnes.bg/svyat/article/15505412 www.bgdnes.bg

Риалити звезда дава под наем половин легло

Половин легло под наем дава закъсала риалити звезда, за да закърпи месечния бюджет.

Моник Джеремая, моделка от Австралия, намира ново поприще като рентиер. Мацката от Брисбейн има голям двоен креват в спалнята си, но си няма партньор. Тя бързо намира начин да замести липсата - пуска непознати да спят до нея срещу "наем".

Като се има предвид площта на половината легло, той никак не е евтин - 20 долара на вечер. Но пък в него са включени сутрешното кафе, душ и закуска, стига да си я направиш сам от наличните в хладилника продукти. Моник открива екстравагантния способ да припечелва по време на коронавируса. Риалити продукциите, в които участва, са замразени, а тя е пратена вкъщи. Карантината още повече помрачава живота й. На общителната мадама е забранено да се среща с хора, да кани гости и т.н. Тя пробива забраните посредством обявяване на леглото си под наем. Но освен за компания в този момент хубавицата е закъсала и за пари - друг доход няма.

Реклама

Идеята й не е съвсем нова - в комуналните квартири в бившия СССР има случаи на отдаване под наем на "ъгъл от стая", но не и на "ъгъл от легло". При второто човек трябва да владее себе си, защото наемът не включва секс. По думите й забавление не е изключено, но само ако мъжът до нея я привлича.

"А аз съм сапиосексуална" - обявява гордо мацката. Значението на това претенциозно понятие е влечение към високоинтелигентни хора.

Що се отнася до клиентелата - Моник Джеремая се цели в самотни хора, които не искат да спят сами и са готови да плащат по 20 долара на вечер. Освен това хазяйката смята да повиши тарифата с 10% заради инфлацията. Отклик сред някои самотници наистина има, но най-често леглото е наемано от бившия й приятел. Някога той е спял в него безплатно.

Четете още

Мистериозен мъж следи бременната Жаси Маджид! Може и да е детектив

Мистериозен мъж следи бременната Жаси Маджид! Може и да е детектив

Едрата ергенка Пам разкри какво мрази

Едрата ергенка Пам разкри какво мрази

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама