Реклама
https://m.bgdnes.bg/svyat/article/16046103 www.bgdnes.bg

Звезда от "Приятели" каза как е умрял Матю Пери

 

Актрисата Лиса Кудроу смята, че колегата й от сериала „Приятели“ Матю Пери може би е починал заради комбинацията от лекарства, които е приемал, и горещото джакузи.

„Никой не иска да повярва, че причината са медикаментите - предписани или не. Но тази мисъл се върти в главата й. Лиса смята, че той трябва да е взел нещо, което не се отразява добре на организма, когато е в топла вода“, каза пред „Дейли Мейл“ близък на Кудроу.

Реклама

Известно е, че актьорът, станал световноизвестен като Чандлър Бинг, от години се бореше със зависимостта си към наркотиците и алкохола. В последните си интервюта той твърди, че от дълго време не е употребявал.

В дома на Матю Пери след смъртта му са открити само антидепресанти и лекарства против тревожност, отпускани с рецепта, но разследващите не са намерили никакви наркотици.

Като вероятна причина за смъртта е посочено удавяне, въпреки че това не е потвърдено, а аутопсията се очаква скоро.

Кудроу, която изигра ролята на Фийби в „Приятели“, казала, че смъртта на Пери само на 54 години изглежда нереалистична за шестимата главни актьори в сериала. Пред своя близък актрисата е уверила, че ще отиде на погребението на Матю Пери и е казала, че дори би могла да осинови кучето му.

Четете още

Георги Блажев скърби като за приятел за Матю Пери

Георги Блажев скърби като за приятел за Матю Пери

Матю Пери от "Приятели" се удави в джакузи, не е бил дрогиран

Матю Пери от "Приятели" се удави в джакузи, не е бил дрогиран

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама