Реклама
https://m.bgdnes.bg/svyat/article/18095642 www.bgdnes.bg

Ванга и Преподобна Стойна НАКУП! Елизабет се връща от рая след удар от гръм

Гръм изпържва американска еврейка на път към синагогата и я праща на екскурзия до оня свят.

Елизабет Кон, изпепелена от мълния преди 35 години, твърди, че е умряла и се е върнала от оня свят. По време на зловещата буря тя се мъчи да се предпази с чадър. Устройството привлича електрическите заряди и е главен виновник за нещастието й. Елизабет светва от мълнията и е запратена на шест метра.

"Реших, че са ми се счупили токовете. Не си усещах краката. Видях чадъра си, пречупен на две, и своето собствено тяло. Като погледнах надолу, видях, че летя над Земята. После се озовах в райската градина. Тя наистина е "рай" - растенията са по-зелени от най-зелената джунгла, цветовете им - по-ярки от най-ярките на този свят. Тук си нямаме такива" - разказва г-жа Кон за екскурзията си до оня свят.

Реклама

Там тя разговаря с покойния си дядо и решава да се върне, защото й е предоставен избор. Възрастният роднина й казва, че ако реши да продължи земния си живот, ще има още едно дете, а бракът й ще завърши с развод.

"Все пак реших да се върна" - казва Елизабет в подкаста "Шаман Оук". След "екскурзията" започват болките в силно обгорените й бедра. Всъщност дамата е изпаднала в клинична смърт и както други подобни пациенти разказва за тунели, ярки светлини и т.н.

"В болницата постоянно ме тъпчеха с лекарства, от които спях. Сънувах ужасяващи неща - цунамита, земетресения, войни, зверства. Налагало се е тогавашният ми съпруг да ми слага мокри кърпи на челото за успокоение" - свидетелства по-нататъшния си опит Кон. Сънищата й един по един се сбъдват. Джордж Буш-младши става президент на САЩ, катастрофалното земетресение в Индийския океан от 2004 г. взима хиляди жертви и т.н.

"Бях и съм аполитичен човек. Когато отидох в рая, дядо ми ми каза, че Буш ще стане президент. Изобщо не ме вълнуваше и попитах защо ми го казва. "За да се сетиш за какво сме си говорили" - отговори ми той" - добавя врачката. Надарена с пророчески способности, г-жа Кон приема клиенти в офиса си. Тя може да гледа на всичко едновременно.

Четете още

Ванга предсказва жестоката криза за вода

Ванга предсказва жестоката криза за вода

Ясновидката на Берлускони загуби сестра си

Ясновидката на Берлускони загуби сестра си

Ванга предсказва на Латинка Петрова, че ще срещне мъж без пукнат лев

Ванга предсказва на Латинка Петрова, че ще срещне мъж без пукнат лев

Баба Ванга вещае атентат срещу Путин

Баба Ванга вещае атентат срещу Путин

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама