Реклама
https://m.bgdnes.bg/svyat/article/18399469 www.bgdnes.bg

Нелепо! Идиот си взривява главата с фойерверки

Главата си взривява американец, който си пали пиратки върху шапката, за да прави шоу пред приятели, и умира от собствената си глупост.

Нелепата смърт на 41-годишния баща Алън Рей Макгрю се разиграва в Южна Каролина на 4 юли, когато САЩ празнуват Деня на независимостта, пише "Дъ хук". Пред очите на няколко семейства с деца облеченият с патриотичен костюм на чичо Сам Алън драсва клечката на фойерверките и ги слага върху шапката си. Тя не му помага да понесе по-леко последвалите взривове от огромните пиратки, които изпържват до неузнаваемост цялата глава на Макгрю. Пристигналите на място медици само констатират кончината на пиромана. По-късно патолози установяват, че мозъчните травми на Алън са толкова тежки, че го затриват на момента. "Поне не е страдал", успокояват се близки, които сега ще живеят с вината, че освен леко да помрънкат на Сам за фойерверките, не правят нищо друго, за да го спрат да се самозатрие по този идиотски начин.

Вдовицата му Пейдж посочва, че Сам не е бил пиян и по принцип не пиел, а сега ударил само едно за националния празник, както и за предстоящата сватба на сина им.

Четете още

Пишман медик се самооперира в хола

Пишман медик се самооперира в хола

Учени: Мъжете са по-глупави от жените
Учени: Мъжете са по-глупави от жените

Учени: Мъжете са по-глупави от жените

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама