Реклама
https://m.bgdnes.bg/svyat/article/14951584 www.bgdnes.bg

Пишман медик се самооперира в хола

Специалистът по астрология Михаил Радуха си прави мозъчна операция в хола, губи литър кръв

Операция на мозъка в хола си прави сам пишман специалист.

Михаил Радуха - "изследовател" и "експерт" по "астрална медицина", каквото и да значи това, губи литър кръв и едва не се гътва, докато реже главата си пред огледалото. Причината за неразумната постъпка на казахстанеца с украинско-руски корени също е повече от странна. Целта му е да си имплантира чип в главата, който контролира мокрите сънища.

Сайтът "Одити Сентрал" изразява съмнение, че такова устройство съществува, още повече - изобретено от Радуха в домашни условия. Мъжът не е медик и не се води никъде на работа, но в автобиографията му, съчинена от самия него, пише, че е директор на Центъра за изследване на фазите.

Реклама

При по-задълбочен преглед на заниманията на Радуха става ясно, че се имат предвид фазите на съня. Оттам идва и желанието за контрол на спането, но не е ясно защо. Вече след трагичния опит за самооперация Михаил Радуха казва, че сънуването на еротични епизоди повишавало напрежението у хората и те се чувствали сексуално незадоволени. При успешна имплантация контролиращият чип щял да бъде революция в медицината. Поради пълната победа на контрареволюцията не е известно дали чипът изобщо работи. Радуха взима настолно огледало и сяда на дивана. Докато си реже главата с цел да си отвори черепа, губи литър кръв. Ужасен, той се увива в пешкири и бинтове, звъни на линейка, след което припада. Лекарите в Алмати го спасяват, но се налага да се посъветват с експерти в Оксфорд.

"Това е безумие! Кръвозагубата, разбира се, води до фатален край, но с подобни действия, дори и да го спасят, може да си нанесе всякакви трайни увреждания" - казва Алекс Грийн, професор от "Оксфорд". Ученият вероятно има предвид, че Радуха е можел да се превърне в кактус или в "кръгъл идиот". Засега "изследователят" е без увреждания, но не е ясно дали няма да му хрумне да си слага чипове.

Освен болните фантазии на Радуха пръст в откаченото му поведение има и локдаунът заради коронавируса. Наслушал се на телефонно лечение, зевзекът решава, че може да се правят и "дистанционни операции". Казахстанецът усилено се учи на "хирургия" от клипчета в ютюб. Проверка на "България Днес", слава богу, не откри видеа със самоопериране в платформата. Но е факт, че в нея могат да се открият съвети за всичко.

Четете още

Майка на 4 деца продава всичките си имоти, за да спаси сина си!

Майка на 4 деца продава всичките си имоти, за да спаси сина си!

СПАСЕНА! Анита Мейзер щастлива, че махнала имплантите

СПАСЕНА! Анита Мейзер щастлива, че махнала имплантите

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама