Реклама
https://m.bgdnes.bg/svyat/article/18870713 www.bgdnes.bg

Порнодива на секстурне, търси 130 първокурсници

Секс за добре дошли в университета обещава една от най-вървежните порнодиви във Великобритания Бони Блу на 130 първокурсници, пише "Дейли стар". Ненаситната и преработваща се труженичка се зарича публично да направи секстурне в 4 града, за да ощастливи "новобранците" и да заснеме материал за социалните мрежи.

25-годишната блондинка не иска пари, а само съгласие от мъжете да бъдат снимани и после от кадрите Бони да изкарва пари. Мераклии не липсват, като според порноактрисата вече над 5000 кандидати са й писали с готовност да се включат в секса на аванта. "Имам хиляди съобщения и някои хора ми казват, че най-накрая имат причина да се запишат в университет", хвали се британката. Освен това далеч не само първокурсници се интересуват от офертата, като бащи, чичовци, приятели, познати и непознати на първокурсниците също се цанят за еднократни порноактьори.

След като си подбере победителите, Бони ще си направи секссрещи с всеки от тях в Лондон, Лийдс, Манчестър или Дерби. Тя планира да преспи с всичките 130 кандидати в рамките на 23 дни, което прави по 5-6 мъже всеки ден. Това не е първият работен сексмаратон на Бони. Тя нашумя и в САЩ през пролетта, след като обяви, че ще преспи с няколкостотин студенти по време на пролетната ваканция.

Четете още

Секстигрица се качва на ринга

Секстигрица се качва на ринга

Порнозвездата Бони Блу: Оправих 120 студенти за 21 дни

Порнозвездата Бони Блу: Оправих 120 студенти за 21 дни

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама