Реклама
https://m.bgdnes.bg/svyat/article/19064457 www.bgdnes.bg

Тотомилионерка осъдена да даде всичко на бившия

Жена, която печели зашеметяващите 1,3 милиона долара от лотарията, е принудена от съда да даде целия джакпот на съпруга си, след като скрива тлъстата печалба при развода им.

Калифорнийката Денис Роси удря кьоравото, но вместо да бърза да се похвали на родата, тя решава първо да бие шута на съпруга си. 11 дни след като удря джакпота, новоизлюпената богаташка подава молба за развод, като по това време все още не е казала на никого за новото си имотно състояние. Тя обаче допуска една огромна грешка, която й струва цялата печалба.

Реклама

Денис знае, че при развод всичко се дели по равно и не иска да дава и цент на съпруга си. Но не знае и научава по трудния начин, че ако се опиташ да скриеш нещо по-ценно, ще се наложи да се разделиш изцяло с него.

Две години след развода бившият научава по куриозен начин за богаството на Денис. На своя адрес получава писмо, адресирано до Роси, от компания, която изплаща парите от печалби от лотарията. Натиреният съпруг разбира, че е изигран при развода и веднага се обръща към съда. Блюстителите на Темида постанявоват, че Роси е нарушила законите за разкриване на активи и средства и е действала като измама или злонамерено. В съдебните документи тя твърди, че не е искала бившият да се докопа до нейните печалби. Но в крайна сметка съдът постановява тя да даде всички пари от джакпота на екссъпруга си.

Четете още

България с нов милионер, тото печалбите за
тираж 80

България с нов милионер, тото печалбите за тираж 80

(ВИДЕО) Падна джакпотът! Вижте къде отиват 8,5 млн. лева!

(ВИДЕО) Падна джакпотът! Вижте къде отиват 8,5 млн. лева!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама