Реклама
https://m.bgdnes.bg/18-plyus/article/4143384 www.bgdnes.bg

Неймар съди "Плейбой"

Звездата на Бразилия Неймар е твърдо решен да съди местното издание на "Плейбой". Футболистът е вбесен, след като на корицата на списанието се появява екзотичната красавица Патрисия Джордан. Тя е представена като бивша негова любовница. Неймар твърди, че изобщо не познава въпросната жена. Той вече се е свързал с адвокатите си и е обсъдил подробности около съдебния иск, пише пресата в Бразилия.
В момента Неймар е гадже с актрисата Бруна Маркезине. Двамата бяха разделени за известно време и "Плейбой" твърди, че футболистът е имал афера с Патрисия в този период.
Връзката между Бруна и Неймар е истинска сапунка, изпълнена с безброй драми. Това непрекъснато подхранва популярността и на двамата.
След бурна раздяла, която не остана тайна за никого, влюбените се събраха съвсем скоро.
Според бразилските медии нападателят дори се кани да се сгоди за Бруна. Вестник O Dia твърди, че футболният национал е купил от бижутерия в Сао Пауло страхотен пръстен от 18-каратово злато с 45 диаманта. Неймар се изръсил с 1800 евро за изящния аксесоар, като от магазина му направили сериозна отстъпка. Влюбените избягват публични срещи, но вече са били засечени на рожден ден на техен приятел режисьор. Според анонимен източник двамата са били в романтично настроение и гостите на купона ги видели да си разменят ласки и целувки. Неймар и Бруна се разделиха през февруари. След това футболистът на "Барса" бе свързван с имената на доста жени. Една от тях бе бразилският модел Габриела Лензи. Тя бе забелязана и на трибуните на "Камп Ноу". Красавицата тогава отрече всякакви слухове за връзка с нападателя на каталунците.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама