Реклама
https://m.bgdnes.bg/18-plyus/article/4159043 www.bgdnes.bg

С голи оргии британци "рекламират"Слънчев бряг

Тренират 3 дни преди пристигането си

Състезания по секспози забавляват напоркани англичани

Нови ужасяващи вакханалии си спретват чужденци, дошли да купонясват в морския ни курорт Слънчев бряг. Дестинацията бие всякакви рекорди по популярност сред младите англичани, тъй като за тях "почивката" е истинско приключение.
Като по-евтин вариант на Ибиса Слънчев бряг е превзет вече от тълпи пияни великобританци и германци, които обикалят кръчма след кръчма само за да се унищожат от пиене и да си направят снимки за спомен, които да пуснат в социалната мрежа "Инстаграм".

В истински спорт се е превърнало не само пиенето на алкохол, но и правенето на снимки в най-отвратителни пози. Тийнейджърите се надпреварват в измисляне на нови предизвикателни игри, с които да направят запомняща почивката си. Още преди да пристигнат у нас, те пускат множество снимки на курорта, върху които отброяват дните и часовете, които им остават до пристигането в Слънчев бряг. След това задължително се пуска фотос с багажа и обменените пари, които са цели купчини, тъй като за 1 английски паунд получават 2,4 лева. Всичко това е придружено от десетки коментари от рода на:

Реклама

"Нямам търпение да отида там", "Едва издържам, никога не съм била, но всички казват, че е феноменално", "Трябва и у нас да има такива заведения", и прочие суперлативи за лудостите, които се извършват в курорта.

След стъпването на чужденците на наша територия обаче се свършва с приличните снимки. Оттам нататък се започва с безкрайни пиянски фотоси. От коментарите може да се разбере, че сред младите англичаните има и нов спорт - те започват да пият като за световно поне три дни преди отпътуването за България. С тези тренировки те се подготвят да издържат на поглъщането на безпаметно количество алкохол, когато вече са край Черноморието.

Туровете по барове, или така нареченият пъб кроул, не включва вече старомодното пиене. Към него има и доста игри, сред които и състезание по най-впечатляващи секспози. В играта двойки се качват на подиум и показват колкото се може повече и по-извратени пози. Накрая победителите получават... алкохол, разбира се.

Голият стриптийз също е станал много популярен тази година. Пияните туристи захвърлят дрехите си и се накачулват по пилони или каквото сварят, за да покажат невероятните си умения в катеренето им. За състезание по надпиване дори е наивно да се говори, защото пристигането в Слънчев бряг вече е много повече от това за чужденците. Останали доволни от алкохолната си кома, те си тръгват със страхотни чувства от курорта, като за изпроводяк също пускат снимки, съпроводени от непрестанни суперлативи.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама