Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/11575661 www.bgdnes.bg

Въргала срещу Дони на "Левски" - ЦСКА

Куп звезди на финала за Купата

"Евровизия" спира Здравко от "Ритон" за финала

Куп звезди се очаква да посетят Националния стадион в неделя, когато е финалът за кКупата между "Левски" и ЦСКА. Очаква се един срещу друг гърло да дерат Влади Въргала и Дони, както и други знаменитости.

Има и такива, които, въпреки че искат, няма да могат да гледат мача. Ангажименти към "Евровизия" ще попречат на Здравко от "Ритон" да гледа финала за Купата на България между любимия му ЦСКА-София и "Левски".

Реклама

Музикантът е един от най-популярните фенове на "червените" и почти не пропуска мач на тима от Борисовата градина. Ала на най-важния за този сезон той ще бъде зает и няма да бъде на стадиона.

"Жури съм в "Евровизия" и ще ми се наложи да пропусна мача. Ще гледам запис на двубоя само ако ЦСКА спечели. Отборът не играе добре в последните мачове. Но финалът си е финал. Шансовете са 50/50", каза ритонецът.

Друг популярен "армеец" Тончо Токмакчиев също няма да бъде на стадион "Васил Левски", за да подкрепи любимия си тим. Актьорът ще бъде в чужбина в неделя, когато е финалът.

"Няма да бъда в България за срещата - обясни пред "България Днес" Токмакчиев. - Сигурно ще го следя в реално време. Вече не живеем в онези хубави времена, а в един модерни. Има интернет и нищо не може да се пропусне. Смятам, че любимият ми ЦСКА ще ме зарадва с победа. Не бих се наел да дам точен резултат", добави популярният "червен" фен Токмакчиев.

Певецът Дони също ще стиска палци на любимия си ЦСКА-София. Музикантът е страстен запалянко на "армейците".

Реклама

В отбора на известните, които подкрепят "армейците", са още актьорът Явор Бахаров, Иван Гарелов, певицата Мария Илиева, шахматистът Веселин Топалов и други родни звезди.

Един от най-емблематичните фенове на "Левски" Влади Въргала се надява да бъде на стадиона, за да гледа вечното дерби. Актьорът, който на няколко пъти се опитва да спаси любимия си тим с най-различни кампании, все още не е получил билета си. Както е известно, ценните хартийки за секторите на "сините" свършиха за по-малко от 10 минути.

"На 99,9% ще отида на стадиона. Идеята e да съм там. До момента не ми е билетът в джоба, още не съм го взел, но го имам", разкри пред вестника Въргала.

На стадиона той ще бъде в компанията на верни другари, сред които други актьори, музиканти и хора от шоубизнеса. Въргала разкри, че винаги когато "Левски" и ЦСКА се изправят един срещу друг, той спира да мисли за друго. Случвало му се е да е на сцената и да пита публиката как се развива двубоят.

"Това ще е исторически мач - смята актьорът. - На "синя" България й предстои най-тежката част от всички изпитания - за играчите, за ръководството и за феновете. Отговорността е огромна. Минахме през всички кръгове на ада. Стигнахме до един възход. Ред е да ни се случи вече хубаво. Момчетата на терена е редно да защитят тези очаквания. Страх ме е играчите да не прегреят на терена. За мен вече "Левски" е шампион. Постигнахме всичко - уникална подкрепа и вярност към тима. На ЦСКА не им трябва тази купа. На противника им е малко по-лесно. По-спокойни са. Няма големи очакванията към тях. Най-много да ги глоби чорбаджията. А нашите момчета ще ги заболи истински, ако загубят", добави Въргала.

Палци в неделя за "сините" ще стискат и колегите на Въргала - Бойко Кръстанов и Кирил Ефремов. Двамата актьори, които играха в "Под прикритие", редовно са засичани на "Герена" и има шанс да са взели пропуски и за Националния стадион.

Фен на "Левски" е и легендата в театъра Георги Мамалев. Певиците Глория и Дебора също твърдят, че са от "синя" България. Музикантът Дичо също не крие своите пристрастия и неведнъж е споделял, че е фен на тима от "Герена".

Една от най-красивите българки Жанета Осипова също няма да пропусне зрелището между вечните съперници. Плеймейтката не е запален спортен фен, ала по думите й няма как да изпусне такъв мач.

"Няма да стискам палци за никого. Ще го гледам с най-близките ми хора. Те са фенове на "Левски", признава Жанета.

Реклама
Реклама
Реклама