Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/7517588 www.bgdnes.bg

Втори опит

Футболистите може да се пенсинират, косите им да посивеят и да поостареят, но това не им пречи да привличат млади красавици.

Не един и двама дори срещнаха сродните си души, след като окачиха бутонките. Някои бяха ергени преди това, но за повечето младите жени са втори шанс за щастие. И футболистите го сграбчват с пълни шепи.

Реклама

Последният пример за това е легендарният вратаря Петер Шмайхел. Само преди няколко дни датчанинът застана за втори път пред олтара. Той се ожени за 12 години по-младата от него Лора фон Линдхолм на пищна церемония в Копенхаген. Новата госпожа Шмайхел е моделка, като дори бе сред момичетата на "Плейбой".

Предложението за брак бе на Малдивите през февруари. Преди това двамата бяха разделени за известно време.

И все пак първенството се засега се държи от легендата на "Ливърпул" Иън Ръш. Той се сгоди за младата ирландска певица Карол Антъни наскоро. Разликата между двамата е 22 години. Бившият нападател е на 57 години, а бъдещата му съпруга е на 35.

Въпреки това Ръш не се притеснява и не вижда проблем в голямата възрастова разлика. Ръш и Антъни са заедно от 2013 година.

Роджърс с блондинка

Реклама

Мениджърът на "Лестър" Брендън Роджърс също си има млада съпруга. Преди две години той се ожени за втори път. Новата му половинка е сексапилната блондинка Шарлот. Разликата между двамата е 11 години.

Преди това Роджърс бе женен 14 години за Сюзън, но двамата се разведоха с бурен скандал през 2015-а.

Година след като да се омъжи за Брендън, Шарлот мина през тежко изпитание. Бившият й съпруг Стивън Хинд се самоуби. Така и не стана ясно дали от любовна мъка.

Жинола сияе до моделка

Легендарният френски футболист Давид Жинола преживя сърдечен удар преди няколко години. След като се възстанови, той реши да живее на макс. Първата крачка беше да зареже съпругата си Каролайн заради младата моделка Маева Денат.

Разликата от 22 години във възрастта им не ги притеснява никак. Двамата са щастливи заедно, а от миналата година се радват на първо си общо дете.

Риалити събра Сиймън с Франки

Бившият английски вратар Дейвид Сиймън срещна голямата си любов по време на участието си в риалити предаване. Той се запозна с Франки в шоуто "Танци на леда" през 2008 година. Влюбиха се по време на предаването. И Дейвид побърза да се разведе със съпругата си Деби.

Разликата между Сиймън и настоящата му половинка е 11 години в негова полза. Двамата се ожениха през 2015-а.

Всъщност за бившия страж това е трети брак. Първата си жена Сандра той напуска заради Деби.

Реклама
Реклама
Реклама