Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/7521107 www.bgdnes.bg

Стоев атакува с Кешеру и Чибота

Новият "Лудогорец" е под пара!

Отборът на Стойчо Стоев ще залага на атакуващ стил в битките за Шампионската лига, за да излекува раните от своите неуспешни опити да стигне до груповата фаза на турнира.

Ръководството на клуба е възложило на треньора Стойчо Стоев да разработи офанзивна схема и да се придържа към нея през целия сезон, научи "България Днес" от свои източници на "Лудогорец Арена".

Реклама

Очаква се още утре в контролата срещу украинския шампион "Шахтьор" (Донецк) наставникът да пусне заедно в игра крилото Чибота и централния нападател Кешеру. Мачът е част от подготовката на "Лудогорец" в Австрия.

Кешеру не участва в двете проверки до момента срещу словенския "Триглав" и азербайджанския "Карабах". Румънецът получи по-дълга почивка, защото беше част от националния отбор на Румъния по време на европейските квалификации.

Срещу "Шахтьор" наставникът Стойчо Стоев най-вероятно ще разчита на състава, който ще е титулярен по време на сезона. Останалите играчи ще получат шанс за изява срещу "Ботошани" в четвъртък.

Седмица след това е и първият мач за сезона срещу "Локомотив" (Пловдив) за Суперкупата на България.

Стойчо Стоев се изказа ласкаво за друго ново попълнение в състава на "орлите" - Димо Бакалов. "Възможно е Бакалов дори да се пребори за титулярно място - коментира Стоев. - Старае се, вкара доста голове и играе прилично. Помага и в защита."

Със сигурност "Лудогорец" ще изглежда съвсем различно в мачовете срещу "Ференцварош" за Шампионската лига, в сравнение с последните срещи от Първа лига. "Орлите" се измъчиха срещу непретенциозни съперници и трябваше да треперят за титлата до последния кръг.

Реклама
Реклама
Реклама