Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/7551677 www.bgdnes.bg

Жесток женски бой се задава: Памела Треан предизвика Лъвицата

Жесток женски бой се задава в България. Непобедената Памела Треан (9 успеха, 5 с нокаут) предизвика нашумялата Иванка Иванова - Лъвицата. Очаква се битката между тях да се проведе през август у нас.

Треан живее в Швейцария от няколко години. Тя върви уверено по стъпките на легендарната Дейзи Ланг към атака на световната титла. Памела е отбелязала качествата на Лъвицата по време на нейния мач срещу Аня Секи (34 победи, 4 загуби и 3 равни) през юни. Тогава българката загуби с много близко съдийско решение (75:77, 75:77, 75:77) на галавечер в Швейцария.

Реклама

"Гледах Лъвицата в мача й срещу Секи. Според мен направи равна среща - сподели Памела Треан. Иванка е файтър. Не се страхува от никой. Моята следваща цел е европейската титла. Имам нужда от трудна съперничка, за да се подготвя. Иванка е такава. Ако приеме моето предизвикателство, трябва да знае, че ще види много зор. Изобщо не може да си представи какво я чака!"

Ако Лъвицата приеме хвърлената ръкавица, битката ще бъде основен мач на следващата галавечер на веригата Боксов сблъсък.

"Доколкото познавам Иванка, тя няма да има търпение да се качи на ринга и да се хвърли в боя. Убеден съм, че няма да откаже", прогнозира промоутърът на Васко Алексеев, който вече се е заел с организацията на двубоя.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама