Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/7993670 www.bgdnes.bg

Секси психоложката Лилия Стефанова: Поканата на Слави ме изненада!

Първоначално помислих, че си прави скеч с мен, признава футболната терапевтка

Футболната секси психоложка Лилия Стефанова е изненадана от поканата да работи за Слави Трифонов. Тя гостува в неговото шоу, а след това стана ясно, че може да получи рубрика при Дългия.

Реклама

Лили, която нашумя покрай работата си в националния отбор на България, е дала положителен отговор на Слави. Тя дори вече участва в комични скечове, където си партнира с актьора Краси Радков.

"Със Слави и целия му екип се работи изключително лесно. Атмосферата е топла, приятелска и всички са мили с мен. Бих казала, че са пример за сплотен колектив. Поканата дойде изненадващо за мен по време на гостуването ми във "Вечерното шоу на Слави Трифонов". Първоначално си помислих, че е скеч. Впоследствие обаче разбрах, че поканата е реална и много се зарадвах, защото Слави, който многократно е доказвал напредничавото си мислене, осъзнава и оценява значимостта на психологията и е готов да й даде трибуна", коментира Стефанова пред "България Днес". 29-годишната терапевтка обясни повече за рубриката си при Слави.

"Моята роля ще бъде и житейската ми такава - на психолог. Ще коментираме актуалните теми на деня и ще се опитваме да разгледаме през няколко призми. Защото, както знаем, всеки вижда света през собствените си очи и го тълкува субективно. Надявам се, че ще бъде интересно на зрителите, тъй като в момента не се предлага такъв продукт по нашите медии. В новата ми, стара роля ми е изключително забавно. Смятам, че за професията психолог има още много какво да се каже. Харесва ми, че мога да я погледна по различен начин, защото понякога достъпното представяне би могло да я направи и по-търсена. Хората се плашат, че психологът е за луди, а сега ще виждат, че съвсем не е така", коментира Лили, която работи в тандем с колежката си Кети Вандова. Тя признава, че е й е било трудно да не се разсмее по време на скеч с Краси Радков, в който той влиза в образа на футболния си герой Гацо Бацов.

"Успявам да се сдържа единствено и само поради тренинга ми в психотерапията. Тъй като, знаете, чувам в работата си всякакви неща и не би било етично да се смея. Но извън работата ми в реалния живот обичам хумора и често се шегувам със себе си. И когато подготвяхме скеча, се забавлявах", откровена е терапевтката. Твърди, че Гацо Бацов не е събирателен образ на българския футболист.

"Той е комичен образ, който е взел всички негативи от света на футболиста. Не бих сложила такъв събирателен знак за всички български играчи. Но кой знае, може и аз просто да не съм го срещнала все още в работата си", завършва секси психоложката.

Тя вече има богат опит в работата с футболисти. През миналия сезон бе поканена да мотивира отбора на "Локомотив" (Пловдив). Идеята на собственика Христо Крушарски се оказа повече от успешна. Играчите не скриха, че се чувстват страхотно след сеансите. А резултатите също не закъсняха и "Локо" изненадващо за мнозина вдигна Купата на страната.

Впоследствие секси психоложките бяха поканени и от бившия вече национален селекционер на България Красимир Балъков. Това отприщи скандал, а националът Тодор Неделев категорично отказа да посещава терапиите. Николета Лозанова, която е гадже на вратаря Ники Михайлов, избухна, че психоложките се обличат твърде предизвикателно. Плеймейтката очевидно се почувства застрашена. Членът на изпълкова в БФС Венци Стефанов от своя страна също изригна:

"Психоложките изобщо нямат място в националния тим! Имам чувството, че повече вземат силата на футболистите, отколкото да им я дават".

Днес двете дами вече не са част от националния отбор.

Реклама
Реклама
Реклама