Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/8622822 www.bgdnes.bg

10 лева за клоун за 1 юни

Денят на детето ще е различен 

Артисти разсмиват онлайн, обличат се като приказни герои 

10 лева за 10 минути! Толкова е тарифата за клоун за Деня на детето. Тази година 1 юни ще бъде отбелязан по различен начин заради коронавируса и смешките и изненадите ще бъдат през телефона или компютъра.
Артисти са готови да влизат в роли за символични суми, за да си докарат приходи в трудните икономически времена. Уговорката с родителите става по телефона или с чат в социалните мрежи, като се уточнява сценарият. Има възможност към онлайн видеото да се включат и други деца, като за всяко се заплаща допълнително.
Група аниматори от Русе предлагат услугите си в интернет, като може да използвате и ваучери от сайтовете за колективно пазаруване. Актистите заснемат професионален клип с времетраене 5-7 минути с един герой по избор. В клипа също така има игра и танц с героя, който сте избрали, както и музикално оформление.
"Може да имате неограничен брой изброявания на имена на ваши близки, семейство и приятели", уточняват актьорите. Те се превъплъщават в Снежанка, Спящата Красавица, Пепеляшка, Рапунцел, Малката русалка Ариел, Покахонтас, Елза, Анна и Олаф от Замръзналото кралство, Спайдърмен, Супермен, Батман, Хълк, Костенурките Нинджа, Дарт Вейдър и много други. Ако искате, можете да добавите и втори герой във видеото, като тогава услугата се оскъпява двойно.


Добра новина за малчуганите е, че вече отварят врати и цирковете. Представленията задължително са на открито. Местата за публиката са разположени на достатъчно отстояние едно от друго, за да се спазват противоепидемичните мерки. Ще се извършва и дезинфекция на седалките.
"Щастливи сме, че поставяме началото на завръщането за целия цирков свят. Получихме много мили пожелания от колеги от Австралия, Щатите и от Европа. Надяваме се скоро всички да имат възможност да се върнат. Разрешено ни е да работим на 30% от капацитета, който имаме. Местата се продават през две седалки, а дезинфекция се извършва след всеки спектакъл", обясни цирковият артист Десислава Иванова.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама