Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/9273937 www.bgdnes.bg

Мацки се облизват за Алън Пардю

Новият шеф в ЦСКА-София е под чехъл, но фен на нощния живот

Родни бръмчалки вече точат лиги по новия директор в ЦСКА-София Алън Пардю. Родните златотърсачки се надяват да ударят с него джакпота, защото англичанинът е стабилен финансово. За тяхно съжаление в момента няма къде да засекат известния мениджър от Острова, защото заведенията са под карантина. Това дразни и самия Пардю, който е голям почитател на нощния живот и дискотеките. Таблоидите на Острова неведнъж са засичали популярния мениджър да разпуска в заведения със силна музика.

Англичанинът започна работа на стадион "Българска армия". За момента той е силно разочарован, че всички клубове в столицата са затворени и няма да може да вкуси от купона на нощна София, поне засега. Въпреки че през следващото лято ще празнува своя 60-годишен юбилей, Пардю винаги е бил един от най-харесваните мъже в английския футбол. Той често е нападан от млади и сексапилни мацки.

Реклама

Култови кадри с палави девойки около него са направени през 2015 година, когато Пардю се забавлява в дискотека на известния парти остров Ибиса. По това време Алън е мениджър на "Кристъл Палас". Той успява да изведе тима до 10-о място още в първия си сезон начело. Веселбата продължава до зори. В усмихнатия мениджър всъщност се отъркват футболни половинки на други играчи. Най-настоятелна е пищна мацка с жълта рокля. Медиите на Острова разконспирират, че това е Натали Кео, която е съпруга на нападателя на "Пърт Глори" Анди.

Всъщност Алън Пардю е верен съпруг под чехъл. Той има дългогодишен брак с жена си Тина. Семейството е отгледало и две дъщери. Мениджърът веднъж се покая пред тях, след като бе уловен да псува вулгарно по колегата си Мануел Пелегрини, който тогава водеше "Манчестър Сити". След случката Алън призна, че децата му са били шокирани и са разговаряли с него за това му поведение.

Най-големият страх на мистър Пардю дълги години са били... паяците. Той обаче се подлага на специална терапия, за да пребори това. "Никога няма да забравя деня, в който преодолях арахнофобията. Такъв горд момент за мен и моите деца!", признава Пардю, който вече 7 години не се страхува да докосва паяци и други насекоми.

Реклама
Реклама