Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/11054732 www.bgdnes.bg

Приятелката на трагично загиналия Теофиков Алекса: Не съм виновна за смъртта на Денис!

Къде бяхте, когато имаше нужда от вас, пита гаджето на певеца

Гаджето на покойния попфолк изпълнител Денис Теофиков най-накрая проговори.

Алекса отвори уста, за да каже, че не изпитва никаква вина за трагичната кончина на половинката си. След като Денис сложи край на живота си през октомври, брюнетката отнесе огромен хейт в мрежата. Фенове на тийнидола я обвиняват, че тя не го е спряла да се хвърли от седмия етаж на столична кооперация. Алекса се изумява защо и как се случва така, че вместо спокойно да страда за смъртта на любимия си, трябва да понесе огромния товар на омразата и нападките.

"Достатъчно дълго мълчах, но всичко си има граница! Вие прекалихте! Аз излезнах черната овца и защо? Защото бях единственият човек до Дени до последния му дъх?!", написа Алекса, която е гримьорка в мрежата.

Реклама

В словоизлиянията си приятелката на Теофиков няколко пъти подчертава, че само и единствено тя се е опитвала да помогне на изпълнителя. От какво се е мъчила да го избави и къде са били родителите му в тези трудни моменти остава мистерия. Алекса не разкрива никакви подробности за това, което е мъчило Денис, но пък не пропуска няколко пъти да натърти, че той е бил само неин.

"По цели нощи не спях, за да му помогна с каквото мога и каквото бе по силите ми, всяка вечер заспиваше и целуваше мен. Аз бях единственият човек, който поне се опита да му помогне! Къде бяхте всички други? Къде бяха братята му? Къде бяхте, хора, които го обичахте? Защо телефонът му не звънеше с месеци, питам аз?", гневи се почернената Алекса.

С тези свои думи тя индиректно напада всички попфолк изпълнители, които наричат Денис свой брат. Това е не само Емрах Стораро, но и Лоренцо, Антонио, Лео и редица други млади певци, които са познавали Теофиков и са му били близки. По думите на Алекса никой от тях не се е интересувал през какво точно преминава половинката й.

Алекса се опитва да продължи живота си и макар да страда за кончината на 21-годишния Денис, тя не отиде на посмъртното му награждаване. Денис получи статуетка за цялостен принос по време на церемония миналата седмица в столичен клуб.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама