Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/11214095 www.bgdnes.bg

Цвети на Криско беснее срещу акциите за Украйна

Помогнете на българските деца и жените, жертви на домашно насилие, зове бившата стюардеса

Гняв към липсата на солидарност към българските деца изпитва Цвети Петрова. Половинката на Криско изрази емоциите си в доста неподходящ момент, като ги обвърза с войната в Украйна и даренията за бежанците.

Реклама

"Нека помагаме на българските деца в нужда, преди да подаваме ръка на други! Нашите деца имат нужда от помощ! Искам да ви видя също толкова дейни и постващи ежедневно сторита за нуждите на българските деца", беснее бившата стюардеса.

Странната й реакция предизвика остри реакции както от нейните последователи, така и от феновете на Криско.

"Голям коментар, малка душа. Невеж възглед към ситуацията в света. Жалко е", пише разочарована от мнението на Цвети жена.

Това не спря бившата стюардеса, която реши да продължи със заядливите си коментари и написа, че явно за българчетата ще трябва да се събират капачки, докато държавата подава ръка само на украинчетата.

"Когато имаш желание да помагаш, помагаш наред. Помагаш на всички нуждаещи се", продължи да се лее Крисковица, която е майка на две деца.

Острата й позиция възбуди сериозни коментари в социалните мрежи за емпатията й към случващото се. Цвети обаче е категорична, че е по-добре вместо на украинки, хората да отварят домовете си за жените, които са подложени на домашно насилие.

Реклама

Темата за войната поражда изключително полярни мнения, точно както до преди няколко месеца ни разделяше коронавирусът. Макар Цвети рядко да си позволява да дава акъл от социалните мрежи и още по-рядко да дава интервюта, този път тя буквално изригна.

"Давам ви още една идея! Детските болници в България са в потресаващо състояние! Хайде организирайте да се съберат средства за болниците на нашите деца! Да се боядисат там и детските площадки, и стаите, леглата", допълва Цвети, без да уточнява дали самата тя се включва в различни дарителски кампании.

Реклама
Реклама
Реклама